Celeb / Híresség, Hírek, Külföld

Elon Musk is koronavírusos

15 milliárd dollárral gazdagodott, és a világ harmadik leggazdagabb emberévé vált Elon Musk, miközben amúgy épp a koronavírussal volt megfertőzve.

 

 

 




 

A Bloomberg milliárdosokat nyilvántartó rendszere szerinti harmadik hely birtokosa is elkapta a koronavírust, vagyonának gyarapodása a fent említett mértékben pedig leginkább azzal vonható összefüggésbe, hogy cége, a Tesla hivatalosan is megjelent a S&P 500 által indexet meghatározó vállalatok sorában.

A dobogóról így letaszította Mark Zuckenberget, de nem előzte meg a Jeff Bezos, Bill Gates kettőst, ugyanakkor elmondhatja magáról, hogy a leggazdagabb bevándorlóként éri el a sikereit, hisz Amerikába csak egyetemi tanulmányainak megkezdésekor költözött – írja az index.

A vagyon mértéke még leírva sok, 117 és fél milliárd dollár, melyből 90 milliárdot ebben az évben hozott össze. Cége még ennél is nagyobb értékkel rendelkezik, 400 milliárd dollárra rúg, amivel a világ legértékesebb autógyára, noha érdekesség, hogy a világ autógyártásainak egy, azaz egy százalékát teszi ki.

Az ő általa elvégzett koronavírus tesztekkel kapcsolatban,- amikből többet is használt az amerikai Becton Dickinson által gyártottakból – úgy nyilatkozott, hogy azok „gagyik”, állításának egyik alapját pedig az szolgáltatta, hogy négyből két teszt pozitív, míg a maradék negatív eredményt hozott. Bár a koronavírussal, és az oltásokkal kapcsolatban többször is kételyeinek adott hangot, állítása szerint egy megfázásnál kicsit komolyabb hatása van a fertőzésnek rá.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?