Egyéb

VV Vivi közösségi oldalán vallott: hatalmasra lépésre szánta el magát

A Való Világ poweres by Big Brother legutóbbi győztese Vivi, amióta elhagyta a villát elképesztő változásokon ment keresztül. Nem sokkal azt követően, hogy kijött a luxusbörtönből szőkére festette a haját, most pedig közösségi oldalán arról is vallott, hogy megcsináltatja a melleit.

 

 

 
 

Vivi az utóbbi időszakban számos dögös képpel örvendeztette meg a rajongóit, itt a Blikk oldalán is beszámoltunk az átalakulásról, amikor szőke fürtöket villantott, most pedig az ex-villalakó arról is lerántotta a leplet, hogy megműtteti a melleit, Instagram oldalán azt is elárulta, miért döntött így.

Mint közösségi oldalán írja az utóbbi napokban elég felkapott téma lett a mellek körüli téma, ezért jobbnak látta tisztázni a dolgokat: “Ha nem lett volna a VV, akkor is megcsináltatnám a melleim” – írja.

Indoklásként pedig arról beszél, hogy nincs megelégedve velük, rossz a közérzete és úgy gondolja, hogy ezzel nem bánt meg senkit.

“Senkinek nem szeretnék megfelelni csak saját magamnak! Szerintem nem én lennék az első és az utolsó nő a földön, aki műttetni szeretné a melleit. Nem értem miért kell rosszindulatúnak lenni. Sose foglalkoztam másnak a pénztárcájával. Mindig arra törekedtem, hogy nekem is jó legyen az életem. Iskola mellett már dolgoztam, és voltak életcéljaim és vannak is. Megfontoltan és tudatosan tudom, hogy mire fogok költeni és ehhez senkinek semmi köze” – írja a posztban Vivi.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?