Egyéb

Több nap hallgatás után megszólaltak a Jóbarátok sztárjai

Az egész világot megdöbbentette a hír: Matthew Perry, aki az 1990-es évek kultikus sorozatának, a Jóbarátoknak egyik főszereplője volt, elhunyt. Perry Chandler Bing karakterével nemcsak széles nézőközönséget, de szoros barátokat és rajongókat is szerezve vált egyik legkedveltebb színésszé.

 

 

 

Több nap hallgatás után most először szólaltak meg sorozattársai. „Mélységesen megrendített mindannyiunkat Matthew elvesztése. Nem csak szereplőtársak voltunk. Egy család vagyunk.” – írták közös közleményükben Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer.

A népszerű sorozat szereplőgárdája szorosan összefonódott az évek során, és egyfajta családként nőtt fel együtt a reflektorfényben. Ez a mélységes kötődés érződik sorukból is: „Sok mindent lehetne mondani, de ez most a gyász és a hatalmas veszteség feldolgozásának az ideje.

Ha eljön az idő, ha már képesek leszünk rá, többet fogunk mondani. Most csak annyit, hogy együttérzünk Matty családjával, barátaival és mindazokkal szerte a világon, akik szerették.”

Ez az összefogás és a mély gyász ismételten rávilágít arra, mennyire speciális és egyedi közösség jött létre a Jóbarátok stábjában. Matthew Perry emléke élni fog nem csak a rajongók szívében, de szeretett sorozattársaiban is.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?