Celeb / Híresség

Gáspár Győző a karjaiban vitte a rúdtáncos lányt, négy gyereket akar tőle

Győzike talán kissé elragadtatta magát, a lány viszont nagyon élvezi a dolgot, most épp egy épülő házba pillantottak be.

 

 

Gáspár Győző egyedülállónak tekinti magára, és azt érzi, hogy újra tinédzser lett. Ehhez valószínűleg Gáspár Beának is lesz pár szava, aki nemrég a Tindert is kipróbálta, de inkább csak nevetett.

Győzike közben Siófokon sétálva futott bele egy rúdtáncos lányba, aki elment velük hajózni. Sőt, már ott tartanak, hogy házat néznek, ahová a LifeTV kamerái is követték őket, Krisztiánnal az élen.

Gáspár Virág párja nagyon nem támogatja azt, ami történik, és már számtalanszor hangot adott ennek. A hölgy csak nehezen vette az akadályokat az építkezésen, majd az egyik pillanatban Győző felemelte őt.Győző meg is húzta a hátát, majd megnézték belülről is, a medence is lenyűgözte őket. A sztár azt mondta, nagyon szép életük lesz Siófokon, és több gyereket akar a lánytól, aki valószínűleg ezt akkor még nem tudta.

„Akarok még gyerekeket! Két fiút akarok tőle, meg két lányt, és éljük boldogan az életünket. Nagyon jó lesz itt nekünk Siófokon.” – mondta Győző boldogan és reményteljesen a Van életünkben.

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?