Belföld, Hírek

Váratlanul jelentkezett „Az ördög ügyvédje”, aki a Borkai-ügynél is nagyobb dologra készül: Orbán nevét is említi

Váratlan fordulat: a Facebookon-jelentkezett be „Az ördög ügyvédje”, az az ismeretlen valaki, akinek „neve” a 2019-es önkormányzati választásokkor került be a köztudatba. Akkor Borkai Zsoltról tett közzé pikáns felvételeket, most valami sokkal nagyobbra készül.

 

 

 


Ismert, a 2019-es önkormányzati választás legnagyobb botránya volt a győri ügy, mikor „Az ördög ügyvédje” néven tett közzé valaki az akkori polgármesterről, Borkai Zsoltról egy jachton készült szexvideó- és fotó sorozatot. Azóta sem tudja senki, ki áll az álnév mögött, aki akkor azt ígérte, lesznek még „ügyek”. Nos, ügyek nem lettek, legalábbis olyanok, mint az önkormányzati választás legnagyobb botrányát okozó illetőhöz lehetne kötni, most viszont újra jelentkezett és nagy dologra készül.

Facebook-oldalán „Az ördög ügyvédje” profilon most az állítólag a botrányok hátterében lévő ismeretlen újabb bejelentést tett.

„Az ügyészséget és a Fidesz-csicska Polt Pétert jobban érdekli, ki az ördög ügyvédje, mintsem hogy a fideszes tolvajok után nyomozzanak. Még a svájci hatóságokat is megkeresték miattam. Bár kitartóan kutatnak utánam, én nem bujkálok. Sőt. Ott álltam az elmúlt időszak több botrányának kirobbantása mögött

Van, amikor az ölünkbe hullik egy nem várt rendőrségi rajtaütés, lásd Szájer a melegorgián és az ereszen csúszva.” – írja az ismeretlen a közösségi oldalon, hozzátéve, hogy már csak egy év és újra választások lesznek, és ő nem szeretné, ha véletlenszerűek lennének a lebuktatások.

Azt írja, nem tétlenkedett, és összegyűjtött 100millió forintot egy év alatt. (Azt nem írja, hogyan, csak azt, hogy ez készpénzben van meg nála, már persze, ha igaz egyáltalán…)

Olyannak fogja odaadni a jókora összeget, aki segít lebuktatni a „nagykutyákat”, mégpedig egyértelmű bizonyítékokkal.

„Orbánra vonatkozó adatoktól sem fogok megijedni.” – írja, és a leendő „lebuktatónak” azt ígéri, a hozzá forduló kilétének titkát az élete árán is megőrzi.

„Várok továbbá minden olyan információit is, ami korrupció, visszaélés feltárását segíti, így például az OGYÉI becsületes munkatársaitól az orosz és kínai vakcinákra vonatkozó valódi értékelő jelentéseket.” – írja.

Hajmeresztő állításai közül egy másik arról szól, hogy ha az, aki a „nagykutyák” lebuktatásákor hozzá fordul, és esetleg az illető bűntárs volt bizonyos ügyekben, akkor kormányváltáskor el tudja intézni a „lebuktató” büntetlenségét.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?