Egyéb

Újabb dráma VV 10-ben: Renátó durván beolvasott Mohnak, Vivi mindenki szerint kezd depressziós lenni – videó

A közelgő Párbaj esélylatolgatása megint erős indulatokat hozott felszínre, a fiúk újra egymásnak estek, Vivi pedig – saját maga szerint – kezd depresszióssá válni.

 

 

 

 


Érdekesen alakult a VV 10 játékosai között zajló esélylatolgatás: hamarosan a kiválasztott VV Renátó párbajra hívja ellenfelét, akinek egyelőre rejtély a személye, ám a többiek őszintén igyekeztek megsaccolni, ki ellen lenne esélye visszatérni a srácnak.

Persze, ez nem ment zökkenőmentesen, Moh és Renátó ugyanis ismét durván összeszólalkoztak a többiek előtt.

„Szimpatikus a nézőknek, hogy a háta mögött beszélünk az embereknek, amit utána nem merünk felvállalni? Fáj neked valami? Irigy vagy?” – kezdte a zöld kendőt viselő villalakó, akihez aztán csatlakozott Dani is a szerinte álszent Moh ócsárolásához.

„Nagyon sokszor töketlen vagy, és úgy csinálsz, mint aki visszahúzódik a teknőjébe. Tele van a kosaram a boccsal, az incselkedéssel van itt a problémám” – mondta Dani.

A vita azonban nem tett keresztbe a beszélgetésnek, a többiek is kifejtették a véleményüket Renátó esélyeivel kapcsolatban: a legtöbben egyetértettek abban, hogy csak a mostanában teljesen elszürkülő, magából kifordult Vivi ellen térhetne vissza.

„Vivi nagyon árnyéka önmagának, nagyon keményen látom a depresszió jeleit rajta” – mondta Bálint, akivel maga a lány is egyetértett, szerinte is teljesen magába roskadt.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?