Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Királyhoz méltó módon temetik el Nagy Grófót

Kis Grófo édesapját négylovas hitóval kísérik majd utolsó útjára.

 

 

 




 

Királyi temetésben lesz része az ország egyik nemrégiben elhunyt mulatós zenészének, Grófónak, azaz Kozák Lászlónak. A 49 éves muzsikus a koronavírus miatt vesztette életét, és Szolnokon fogják örök nyugalomra helyezni, jövő szombaton.

Blikk arról ír, hogy virrasztást tartottak Grófo tiszteletére, de azt a kijárási tilalom miatt kora délutántól kezdték el, hogy mindenki időben hazaérhessen.

A muzsikus imádta a töltött káposztát, amely minden nap az asztalára került, így a halotti toron is a kedvencével kínálják majd a vendégeket.

„Rengeteg gyászoló várható jövő szombaton a szolnoki temetőbe, ahol a legendás zenész mellé helyezik legkedvesebb tárgyait, elhúzzák kedvenc nótáit. Grófo tamburán játszott, a hangszere mellett kedvenc ruhái, szerettei fotója is mellé kerülnek a koporsóba, illetve a 4×4 méteres kriptába.

Az biztos, hogy oláh cigány nyelven is elköszönünk tőle. A katolikus egyház imáival adjuk lelkét az Úrnak és cigányzeneszóval kísérjük a négylovas hintóban lévő koporsóját utolsó útjára”– nyilatkozta a lapnak Grófo jó barátja, Lendvai János.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?