Egyéb

VV Bálint lemondott a védettségről, annyira nem bírja elviselni Gábor pökhendi stílusát – Videó

A ValóVilág 10 powered by Big Brother utóbbi két hetében gyakorlatilag nem volt olyan nap, hogy ne robbant volna ki egy, még az előzőnél is nagyobb balhé a lakók között. Ez pedig a tegnapi adásban sem volt másképp.

 

 

 




 

A szombati kiválasztás óta – ahol Gábor lett a kiválasztott – az eddigieknél is feszültebb a hangulat, egy rossz szó, gesztus, de akár egy rosszul időzített mosoly is bármelyik pillanatban kiverheti valamelyik villalakónál a biztosítékot, ami így is történt.

Ezúttal Dani robbant, akinél az tette be a kaput, hogy Gábor többször is beleszólt a mondandójába és többször vamzernek nevezte. A szóváltás kint az udvaron kezdődött, ám később a nappaliban folytatták.

 

„Egyszer osztottam meg a véleményemet, azóta itt van ez, mert mindenki megijedt, mert ég a ház” – mondta VV Gábor, mutatva a kiválasztáson kapott zöld kendőre.

 

 

 

A vitába aztán Bálint is belekeveredett, aki végül annyira felidegesítette magát, hogy besétált a riportszobába és visszaadta a védettségét szimbolizáló lila kendőt ezzel hadat üzenve Gábornak, hogy hívja ki őt párbajozni és akkor eldől, hogy ki a nagyobb jampi.

 

 

 

 

forrás: noizz.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?