Celeb / Híresség

„Hát, ki enged el egy ilyen nőt?!” – Elszabadultak az indulatok a Sztárban sztár műsorában Tóth Andi produkciója után – videó

Tóth Andi az összetéveszthetetlen hangú és mozgású rocknagyi, Tina Turner bőrébe bújva robbantotta fel a színpadot a Sztárban sztár ötödik adásában. A produkció után azonban elszabadultak az indulatok a műsorban.

 

 

 




 

A nézőktől és a zsűri tagjaitól is a maximális pontokat begyűjtve nyerte a Sztárban sztár ötödik adását Tóth Andi, aki ezúttal az utánozhatatlan és ikonikus Tina Turnerként nyújtott parádés teljesítményt. Tóth előadása teljesen lenyűgözte a zsűrit is, akik nem győzték dicsérni a 21 éves énekesnőt. Papp Szabi elmondta, egyenesen Las Vegasban érezte magát, míg Bereczki arról beszélt, hogy Andi elgondolkodhatna azon is, hogy a Proud Mary stílusához hasonló dalokat adjon ki a jövőben.

A zsűri tagjai közül mégis Köllő Babettet nyűgözte le leginkább a Tina Turner hasonmásaként fellépő Tóth Andi, olyannyira, hogy értékelésében a luxusfeleség még Tóth egykori szerelmének, Szabó Ádámnak is beszólt, amiért szakított Andival.

„Sose lesz ilyen nőd! Egy ilyen nőnek három hónap után meg kell kérni a kezét, és királynőként kell kezelni élete végéig. Hát, ki enged el egy ilyen nőt?!” – mondta Köllő Szabó Ádámnak, aki láthatóan zavarba jött, majd elismerően megtapsolta egykori kedvesét.

 

 

 

 

Tóth Andi a hatalmas sikert követően, a könnyeivel küszködve elmondta, nem számított arra, hogy a zsűri mellett a nézők szimpátiáját is elnyerheti. „Nem számítottam rá, hogy a közönség által is első lehetek a műsorban, mert tudom, hogy mennyire megosztó személyiség vagyok” – mondta az énekesnő, aki azt is bevallotta, jól esik neki a nézők és a zsűri szeretete és elismerése.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?