Celeb / Híresség

Curtis kőkeményen nekiment Gáspár Győzőnek: „Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy” – Gáspár Bea válaszolt az újpesti rappernek

Curtis és Gáspár Bea a közösségi médiában feszültek egymásnak, miután a rapper nem rejtette véka alá a véleményét Gáspár Győző focimeccses botránya kapcsán.

 

 

 

Ahogy azt a Blikk elsőként megírta, a Ferencváros–Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzésen a VIP-páholyban ülő Gáspár Győzőre és családjára igazi gyűlölethullám szabadult a vendégcsapat szurkolói által.

 Így még soha nem aláztak meg. Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet – szólalt meg az ügy kapcsán lapunknak a showman, aki mellett Kubatov Gábor is kiállt. Győző később a Facebook oldalán osztotta meg a gondolatait az üggyel kapcsolatban.

– Mindenki magyar, aki ebben az országban él, magyarul beszél és a közösséghez akar tartozni. Ez a fajta befogadás ebben az országban régen működött. A 21. századra felejtettük el, amikor fantasztikus technikai eszközök állnak rendelkezésünkre, amikor olyan gyors autók meg repülők közlekednek, hogy már nem is tudjuk, milyen gyorsan lehet menni, csak éppen a tudatunk, az emberségünk, a szívünk nem követte ezt az utat. Mindannyian egyenlőnek születünk. Nézzék meg a gyerekeket. Nem gyűlölnek, nem félnek, ez a természetes lényünk. A rasszizmus nem velünk született, hanem tanuljuk – írta.

Az esetre Curtis a közösségi oldalán reagált egy 24 óráig látható Instagram-történetben.

Tudod, Győzike, itt nem az a kérdés, hogy HONNAN vagy MIKOR. A probléma a MIÉRTTEL van! MIÉRT lettél te fradista… Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások

– állt bele Győzőbe a rapper, aki egyébként köztudottan Újpest-drukker. Curtis véleményére Gáspár Bea a saját Instagram-történetében reagált.

Sajnos, még a csapból is a meccsen történt sajnálatos dolgok folynak. Nem tudom, hogy Curtis milyen okból utál ennyire minket. Engem nem érdekel, ha utál, de a népeket ne hergelje! Tulajdonképpen semmivel sem különb, mint a férjem. Nem is értem a felháborodásának az okát! Nyugodjon le mindenki, eddig nem jártunk meccsre, ezután még többet fogunk! Ezt nem Győző mondja, hanem én! Akinek nem tetszik és nagyon fáj, olyannyira, hogy ez már nagyon mély seb marad, az menjen el az ügyeletre és kötöztesse be ezt a sebet, mert még elvérzik! Gyógyulást a betegeknek! Köztük Curtis Barátomnak is!” – írta a sztoriban, egy másikban pedig megmutatta a Curtisnek írt, hosszú privát üzenetét, amire nem érkezett válasz.

Írtam az illetékesnek is, de válaszra sem méltat! Ez is sok mindent elmond róla! Most komolyan, a világban háború, mi meg felakadunk azon, hogy Győzike Fradi-meccsen van?! Ne már!

– fűzte a történetéhez.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?