Belföld, Celeb / Híresség

Hajdú Péter felesége üzletet ajánl Berki Mazsinak

Budapest — Nagy port kavart a Blikk cikke, mely szerint Berki Krisztián özvegye, Mazsi elesett attól a szerződéstől, amelyet a babaúszás-oktató Mattesz Csillával kötöttek volna. Mattesz Csilla új üzlettársa, Láng Eszter most lapunknak nyilatkozva tisztázta a helyzetet.

 

 

Sokakhoz hasonlóan Mazsi és Hajdú Péter felesége is Mattesz Csillához járt gyermekével babaúszásra. Csilla nénivel szinte minden szülő jó barátságot ápol, így alakult a két ismert kismamával is. Olyannyira, hogy Mazsi és Mattesz Csilla üzleti kapcsolatot is tervezett, egy babaúszással kapcsolatos közös üzlet elindításáról tárgyaltak. Berki Krisztián halála után azonban az özvegyet, érthető módon, nem foglalkoztatta a tervezett vállalkozás sorsa.

– Úgy tudom, Mazsi sokáig gondolkodott, időt kért, nem volt még ereje üzleti dolgokkal komolyabban foglalkozni, mert nagyon maga alatt volt. Csilla várt rá, ameddig csak lehetett, de végül nem tudta tovább húzni a dolgot, ezért mással indította el a vállalkozást. Ez nehéz döntés volt Csilla részéről, de úgy érezte, lépnie kell. A régebben közösen meghirdetett táborukat is azonnal lemondták a tragédia után – mesélte korábban a Blikknek egy informátor.

Mazsit kifejezetten érzékenyen érintette, hogy ez a projekt nem valósult meg.

– Amikor szembesítettem Csilla nénit, csak akkor mondta el, hogy sajnálja, de neki egy biztos pont kell, aki anyagilag biztonságot jelent számára, és úgy gondolta, ez nem én leszek a férjem tragédiája után. Ez egy újabb döfés volt számomra – nyilatkozta a Borsnak Mazsi.

A Blikk megtudta, Mattesz Csilla Hajdú Péter feleségével, Láng Eszterrel indított közös, babaúszással kapcsolatos vállalkozást, ám Eszter elmondása szerint szó sincs arról, hogy miatta hiúsult volna meg az üzlet Mattesz Csilla és Mazsi között. Sőt, a fiatal édesanya kimondottan örülne, ha Mazsit is az induló franchise-rendszer tagjai között tudhatná.

– Csilla nénit azóta ismerem, amióta hozzá járunk úszni Domival, rengeteget segített az ő módszere a kisfiam mozgásfejlődésében. Még korábban ellátogattam egy franchise-napra Csillával, és mivel tudtam, hogy nem működött olyan jól a közös munka az akkori partnereivel, felajánlottam az együttműködésem. Azóta már megállapodtunk a korábbi franchise-rendszer arculatváltásában, ami magában foglalja az összes Baby Spa üzletet és egy olyan képzési központot is, amely az egyedülálló Mattesz-módszert oktatja – magyarázta a Blikknek Láng Eszter, aki azt is sietett tisztázni, hogy a korábbi, Mazsi által elindított üzlet ettől a rendszertől független volt. – Mazsi egy Baby Spa üzletet szeretett volna, és ennek továbbra sincs semmi akadálya, hiszen a franchise-rendszeren belül több üzlet nyitása is várható. Hogy az az üzlet miért nem jött létre, az rá és Csillára tartozik, én azonban kifejezett örülnék neki, ha az egyik üzletet ő vinné a franchise-on belül. Fontosnak tartom tisztázni, hogy az én vállalkozásomnak semmi köze nincs ahhoz, hogy Mazsi és Csilla néni között nem jött létre a megállapodás. Nagyon fontos nekem ez a vállalkozás, hiszem, hogy rengeteg gyereknek tudunk majd segíteni a fejlődésben Csilla néni módszerével.

Lapunk elérte az özvegyet is, aki nyitottan fogadta Láng Eszter felvetését.

– Eszterrel nagyon jóban vagyunk, és nem zárkózom el attól, hogy a későbbiekben vele indítsak el egy vállalkozást. Mattesz Csillában azonban csalódtam, sajnos, megrendült a bizalmam benne – mondta a Blikknek Mazsi.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?