Celeb / Híresség

„Fontos, hogy a párom gyerekei elfogadjanak” – Igazi család lettek: szinte az egész nyarat a Balatonon töltik Vasvári Viviék

Vasvári Viven a párjáról és a balatoni nyaralásaikról is mesélt.

 

 

 




 

Az ön és a párja gyermekei jól kijönnek egymással?

– Zsigmondnak és nekem is két-két gyermekünk van, azt gondolom, nagyon lényeges, hogy ők is sok időt töltsenek egymással. Éppen ezért fontos, hogy a párom gyerekei elfogadjanak, Ariana és Edward nagyon szereti Zsigmondot. Szerintem a „mozaikcsaládoknak” fontos, hogy együtt is nyaraljanak, gyűjtsék az élményeket.

Nem nehéz sokszor négy gyermekkel pihenni?

– Mindannyian jól eljátszanak együtt, nem teher, ha sokszor hatan vagyunk. Persze, ilyenkor nem tud kikapcsolni az ember úgy, mintha kettesben romantikázna a párjával. Amikor én voltam gyerek, nem nagyon jártunk a Balatonhoz, szeretném, ha a gyerekeink megismernék és megszeretnék a magyar tengert.

Sokat járnak nyáron a Balatonhoz?

– Igen, szinte minden hétvégét itt töltünk, de néha hétköznap is leugrunk, ha úgy tartja kedvünk. A páromnak, Zsigmondnak is van itt nyaralója, illetve én is vettem nemrégiben egyet Balatonfüreden. Hol itt vagyunk, hol ott. Ahogy éppen alakul.

Nem félti a gyerekeket a víztől és a rájuk leselkedő veszélyektől?

 Imádunk kint lenni a vízen, nekem van is jogosítványom vitorláshoz. A lányom, Ariana jövőre megy majd táborba, de szeretném, ha előtte járna egy évet az olimpiai bajnok Hosszú Katinka gyerekúszóedzéseire, hogy ne lehessen semmi baj. Amikor négy gyerek van velünk, akkor azért nagyon figyelünk, nehogy baj történjen.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?