Celeb / Híresség

Konyhás néninek állt Gáspár Evelin

Miután a Masterchef VIP második évadát megnyerte Gáspár Evelin, elárulta: szíve vágya, hogy a gasztornomiában állja meg a helyét édesanyjával együtt.

 

 

 




 

– Egy minimanufaktúrát indítanék el, de sokat gondolkodunk azon is, hogy édesanyámmal együtt szervezzünk borvacsorákat. A kertet átalakítjuk, és ha már utazni nem lehet, egy ilyen borvacsorán repítenénk el az embereket különleges helyekre, mert szeretjük a különböző országok gasztronómiáját tálalni – nyilatkozta a Borsnak korábban Evelin, aki úgy tűnik, meg is valósította álmát: ugyanis édesanyjával együtt főztek napokon keresztül egy hatalmas vendégseregre.

 

 

 

 

250 FŐRE FŐZTÜNK A NOLATO GYÁRBAN, MOSONMAGYARÓVÁRON. NAGYON MEGTISZTELŐ VOLT A FELKÉRÉS, HISZEN ÉDESANYÁMMAL EGYÜTT KAPTUK A FELKÉRÉST, MERT A GYÁR DOLGOZÓINAK OLYAN HETET TARTANAK, AHOL ISMERT GASZTRO-FIGURÁK KÉSZÍTIK AZ EBÉDET. JÓ LÁTNI EZT A TÖREKVÉST, HOGY A DOLGOZÓKAT PRÓBÁLJÁK MOTIVÁLNI ÉS JÓ KEDVET TEREMTENI A MUNKÁBAN.– írta Insta-posztjában a konyhában igencsak otthonosan mozgó Evelin.

 

 

 

 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?