Ezoterika

3 csillagjegy, akiktől jobban teszed ha távol tartod magad – Tudod mely csillagjegy szülöttje a kiszemelted?

Tudjuk, hogy sokan szkeptikusak az ezotériában, viszont nem mehetünk el amellett, hogy vannak bizonyos védjegyek, melyek egy-egy csillagjegyre jellemzőek. Vegyük például a skorpiót, aki a 12 jegy közül talán a legrosszabb, mert olyan hangulatingadozásai vannak, amit kevesen tudnak elviselni. A nyilasok általában nem kötelezik el magukat csak addig vannak valakivel, ameddig érdekük fűzi hozzá vagy ameddig rá nem unnak a másik félre. Persze ez csak néhány jegy a sok közül viszont van három olyan zodiákus jegy, méghozzá a férfiak körében, akiktől jobban teszed ha távol tartod magad, ugyanis eszméletlenül kiszámíthatatlanok. Az elején még minden olyan mint egy tündérmesében, de ne ringasd magad illúziókba mert egy pillanat alatt olyanná tudnak válni kitől inkább menekülnél. Isten óvjon mindenkit az ilyen emberektől! Na de lássuk, hogy kikről is van szó. Ha a te kiszemelted ekte ezekbe a jegyekbe tartozik, akkor tudod mit kell tenned. Természetesen mint mindenben úgy itt is vannak kivételek!!

 

 

1, Rák

Köztudott, hogy a rákok mindegy, hogy nő vagy férfi de nagyon érzékeny jellemek. Minden érzelmet jó mélyen élnek meg, és olykor el is tudnak veszni bennük. Ez az egyetlen olyan jegy, aki ennyire ki tudja mutatni az érzelmeit, és ilyen szinten meg tudja azokat élni. A rák férfiak viszont nagyon érdekesek. Ők úgy lavíroznak a szeretet és a düh között, mint ahogy az időjárás változik. Nem hangulatemberek, csak mindig más érzelmek törnek bennük felszínre, ám ez is bőven elég ahhoz, hogy valakit az őrületbe kergessenek. Ezek a férfiak elképesztően tudnak szeretni és ha egyszer elhatározták, hogy veled élik le az életüket, akkor biztosra veheted, hogy nem tágít mellőled, és mindig ki fog tartani. Annyira át tud szellemülni, hogy szinte sosem akar egy méternél távolabb lenni tőled, ami egy kicsit úgy tűnhet, mintha tapadna, de ez nem igaz. Legnagyobb hátránya, hogy könnyedén át tud billenni a ló túloldalára, és érzelmileg elkezdhet zsarolni. Ha nem akarod ezt megélni, akkor jobb, ha nyúlcipőt húzol.

2, Bak

Isten mentse meg a nőket a Bak férfiaktól és ember legyen a talpán, aki el tudja őket viselni. Hogy miért is mondjuk ezt? Mert a Bakok a legrafináltabb, legaljasabb, legkiszámíthatatlanabb emberek a világon. Képesek úgy az ujjuk köré csavarni, hogy észre sem veszed, és bizony elhúzzák előtted a mézesmadzagot. A kapcsolat elején még azt érzed minden tökéletes a fellegekben jársz, úgy érzed semmi sem ronthatja el a boldogságod. Igen, a Bak férfiak iszonyúan el tudják az ember fejét csavarni és olyan közeget teremteni, ami egy tökéletes illúzióval ér fel. Viszont ők megvárják a tökéletes pillanatot és mint a skorpiók, vagy a kígyók lecsapnak. Az idő alatt míg te a felhők felett 3 méterrel jártál ő begyűjtötte rólad az infókat. Tökéletesen tisztában van vele, hogy mik a gyengeségeid, és mit kell mondania ahhoz, hogy összetörjön. Egy-egy veszekedés során is ő van fölényben, mert mindenre képes reflektálni. Ő az az ember, aki soha, de soha nem fogja hagyni, hogy igazad legyen, és ebbe vagy beletörődsz, vagy elhagyod. Prioritásban te sosem kerülhetsz az első helyre, azt mindig a munka fogja elfoglalni.


3, Bika

Amennyire romantikusak a Bika férfiak, annyira idegesítőek is. Persze tudjuk, hogy senki sem tökéletes, de a Bika férfiról még annyira sem lehet elmondani ezt. Eleinte a szépet és a jót látod benne, ami azért van, mert azt akarja, hogy ezt lásd. Amint kellően elcsavarta a fejed, akkor következik a fekete leves. Meg fogja neked mutatni a foga fehérjét illetve azt, hogy mire is képes a másik oldala. Hidd el nem lesz sem kedves sem bájos sem szerethető. Előtérbe kerül az az énje, ami iszonyú akaratos, ami rendkívül makacs, és konok. Persze sorolhatnánk még a negatív jelzőket, de úgy gondoljuk értitek miről beszélünk. Igazi pusztítást tud végezni, ha egyszer belelendül, a dobálózás sem áll távol tőle, úgyhogy vigyázz a porcelán étkészletedre. Soha nem vallja be, ha ő volt a hibás, inkább százszor rád hárítja a felelősséget, amit te persze totálisan el is hiszel, hisz olyan meggyőzően tudja előadni magát. Ha jót akarsz magadnak, akkor meghallgatod, hogy mit mond, majd faképnél hagyod és jobb ha vissza se nézel.

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?