Érdekes, Ezoterika

Ez a 10 leggyakoribb rémálom igaz jelentése

Minden ember szokott álmodni, igaz van aki emlékszik rá, valón aki nem. Ez sok mindentől függ, például, hogy mennyire mélyen vagy benne az álomban, mennyire elevenedik meg… stb. Annak ellenére, hogy a legtöbb rémálom nagyon ijesztőnek tűnik, nem feltétlenül jelentenek rosszat és baljósat. Köztudott, hogy a férfiak nagy része inkább természeti katasztrófával álmodik, a nők pedig a családdal, otthonnal. Ezeknek mind-mind van jelentése, de nem mindenki van vele tisztában. A mai cikkünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy a legfélelmetesebb rémálmokat összegyűjtsük és elmagyarázzuk mit szimbolizálnak a való életben, milyen helyzetekre utalhatnak.

 

 

 

1, Csapdába esve/eltévedve.

Ha többször álmodod azt, hogy eltévedtél vagy csapdába estél, az nem jelenti azt, hogy bajban vagy, csak azt, hogy a való életben, egy helyzetből egyelőre nem találod a kiutat. Ez az álomfajta egyfajta jelzés, ami annak a jele is lehet, hogy valaki olyat erőltet rád, amit egyáltalán nem akarsz. Próbáld felismerni mely szituációkba nem érzed jól magad és cselekedj.

2, Fulladás/zuhanás.

Az ilyen álmok általában arra utalnak, hogy egyes feladatok, amiket rád bíznak, túl nagy felelősséggel terhelnek, ezért nem szívesen csinálnád meg, ezért érzed úgy, hogy megfulladsz vagy lezuhansz. Az álmok jeleznek, ha valami nem stimmel, már csak neked kell rájönnöd, hogy mi okozza a problémát. Amint rájössz és orvosolod, akkor megszabadulsz ettől.

3, Meghibásodott elektronikai készülékek.

Az elromlott elektronikai eszközök például, telefon vagy számítógép nem annyira ijesztő, mint gondolod. Ezek arra akarnak figyelmeztetni, hogy a valóságban valakivel megromlott a kapcsolatod, akivel előtte szoros barátságot ápoltál. Rá kell jönni, hogy ki az a személy, akitől nagyon eltávolodtál és rendezni kell a helyzetet. Amint ezt megteszed a rémálmok megszűnnek.



4, Pőreség/ nyilvánosság előtt nem illő ruha viselés.

A ruhák általában azt a célt szolgálják, hogy elrejts olyan dolgokat az emberek elől, amit nem szeretnél, hogy meglássanak. Egyfajta védelmező öltözet, ami az önbecsülést is védi. Ám, abban az esetben, ha ruha nélkül jól érzed magad az álmodban, nem érzed feszélyezve magad, akkor semmitől sem kell tartanod, mert ez annak a jele, hogy nem kell mit takargatnod, mert őszinte vagy. Ha viszont szégyenkezel, akkor valószínű hiányzik belőled az önbecsülés.

5, Természeti/ ember keze által létrejött katasztrófa.

Az ilyen álom annak a jele lehet, hogy a lelkiállapotod nem túl jó, ugyanis a való életben olyan helyzet elé állítottak, amivel úgy érzed, hogy nem tudsz megbirkózni. Ha ezek jobbára visszatérő álmok, akkor jobb lesz mielőbb rájönni mi okozza a kellemetlenséget.

6, Vizsgaszituációban gyenge teljesítmény.

Ez egy elég gyakori álom az embereknél, hiszen maga a vizsgázás rengeteg mindent elárulhat az életedről. Például, hogy mennyire vagy megelégedve az életeddel. Abban az esetben, ha az álomban te mindent megtettél, hogy jó jegyet kapj, de a jegy egyáltalán nem ezt mutatja, akkor nagy valószínűséggel az életben sem kapod meg azt az elismerést, amire vágysz.

7, Tönkrement ingatlan vagy más ingóság.

Az ingatlanok, ingóságok általában téged ábrázolnak. A ház a külsődet, a berendezés pedig a belső tulajdonságaidat szimbolizálja. Amennyiben ezek valamelyike megrongálódik, tönkremegy…stb., akkor az annak a jele, hogy átvertek és kihasználtak téged. Ha valamit pedig eltulajdonítottak az otthonodból, az annak a jele, hogy egy számodra fontos dolog veszélybe került.

 

 

 

 

8, Meghibásodott autó.

Hasonló, mint a ház. A kocsi külső borítása a kinézeted, a motor a belső értékeidet szimbolizálja. Ha a karosszéria csodálatos, de a motor használhatatlan, akkor nem kell magyarázni, azt mit jelent, ugyanis magától értendő. Gyengeségre az irányítás elvesztésére utal, ha a volánnál ülsz és fék nélkül mész egy baleset felé.

9, Sérülés, betegség, elhalálozás.

Ha a saját elhalálozásodat álmodod meg nem kell pánikba esni, mert nem azt jelenti, hogy el fogsz hunyni, hanem csak azt, hogy az életed olyan szakaszhoz ért, amit le kell zárni és utat nyitni egy újnak. Amennyiben megsérülsz az szimbolizálhatja a való életben elszenvedett bántalmazásokat. Ha azt tapasztalod, hogy haldokolsz, akkor olyan helyzetbe csöppentél, amivel képtelen vagy megbirkózni.

10, Támadás/üldözés.

Ilyet általában akkor álmodsz, mikor veszélyes vagy félelmet keltő szituba keveredsz. Általában a szorongás vált ki efféle álmokat, például, félsz attól, hogy a munkába menet dugóba kerülsz, vagy egy határidős munkát nem biztos, hogy be tudsz fejezni. Ahogy az álomban reagálsz az ilyen helyzetekre, valószínű úgy válaszolsz a való életben is.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?