Ezoterika

Nem olyan kedvesek, mint amilyennek tűnnek! 3 csillagjegy, melynek női szülötteit nem érdemes feldühíteni!

Sokan azt gondolják, hogy csak a férfiak lehetnek agresszívek, pedig a hölgyek között is találunk néhányat, aki olyan dolgokra képes, hogy azt egy férfi el sem tudja képzelni.

 

 

 

Ma szeretnénk bemutatni nektek 3 olyan csillagjegyet, amelynek női szülötteit nem érdemes bosszantani.

 

3. hely: Kos

Ki gondolná, hogy a vidám kos egy agresszív személy? A jóságuk addig tart, ameddig valamilyen akadályba nem ütköznek. Jaj annak a személynek akit egy kos hibáztat az összes problémája miatt.

A kos jegyű nő már rég átvette a férfi szerepét az üzleti és a mindennapi életben is, azért válik olyan durvává, hogy meg tudja védeni a pozícióját, mindég biztos abban, hogy igaza van.
A kos jegyben született nő bátor és makacs, könnyen konfliktusba keveredik. Amikor mérges, még arra is képes, hogy a konyhai felszerelés egy részét a földhöz verje.

2. hely: Rák

Ezek az aranyos emberek képesek arra, hogy tönkre tegyenek egy házasságot sőt a körülöttük élő embereket is. Vidámak de nagyon impulzívak. Könnyen megharagszanak és lázadnak. Nem felejtenek el egyetlen szót sem.

Gyerekes módon lázadhatnak, ráhúzhatnak egy vizes vödröt annak a fejére akire mérgesek. Ha összevesztél egy rák jegyében született személlyel, jobb ha hamar kibékülsz vele, mert a haragja megkeserítheti a napjaid.

 

 

 

 

 

 

 

 

1. hely: Skorpió

A skorpió jegyében született nők a legvonzóbbak és a legkomolyabbak, a legnagyobb probléma velük az, hogy tudják hová üssenek.

A skorpió jegyében született nő tulajdonképen senkit sem akar megsebezni, mert úgy gondolja, hogy ez egy korrekt büntetés vagy pedig ilyen módon védi meg magát. A legjobb védekezés a támadás, ami a skorpió jegyében születettekre a legjellemzőbb, mert ők szinte a legagresszívebbek.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?