Ezoterika

Ez az 5 legproblémásabb férfi csillagjegy

Az asztrológusok összeállítottak egy listát a legproblémásabb férfi csillagjegyekről. Ezek között találhatjuk a Skorpiót, a Bakot és Nyilast is.

Skorpió

A skorpió férfiak nagyon féltékenyek és ha úgy hozzák a dolgok bosszúállóak is tudnak lenni. A férfiak körében ők a legproblémásabbak. Nagyon nehéz egy skorpió férfivel szót érteni, mindig saját magáról fog beszélni és önzőségének hála még a saját hibáiért is a partnerét fogja hibáztatni.

Kos

A Kos férfiak a toplista második helyezettjei, akik nagyon tiszteletlenek tudnak lenni és általában gondolkodás nélkül cselekednek. Ezek a férfiak emellett nagyon egoisták, természetesen, ezt sosem ismernék be és szinte bármit megtennének, hogy ne derüljön fény a hibáikra.

Bak





A Bak férfiak függetlensége és bátorsága általában magával ragadja a nőket. Ezek mögött azonban egy kiállhatatlan karakter áll, aki minden körülmény között csak ahhoz ragaszkodik, amit akar. A Bak férfiak minden elé a karrierjüket helyezik elsőként.

Halak

A Halak csillagjegyű férfiak nagyon könnyen ingerelhetőek. Azok a nők, akik Halak férfiakkal élnek együtt gyakran elégedetlenek magukkal a párjuk miatt, hiszen ezek a férfiak hajlamosak arra, hogy minden különösebb hiba elkövetése nélkül is lenézzék és megsértsék a párjukat.

Nyilas

A Nyilas férfiak kitűnő barátok, de elég gyakran elbuknak, ha egy kapcsolat felépítésére kerül sor. A szabad életmódjuk, képtelenné teszi őket arra, hogy bármit is komolyan vegyenek és emiatt gyakran próbálják megváltoztatni partnerüket.

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?