Celeb / Híresség, Hírek

John Travolta: „Fájó szívvel tudatom, hogy gyönyörű feleségem, Kelly elvesztette a mellrákkal vívott kétéves harcát”

Az Instagram-oldalán emlékezett meg a vasárnap elhunyt Kelly Prestonról gyászoló férje, John Travolta.

 

 

 
 

Ahogy korábban a Blikk is megírta, két év küzdelem után Kelly Prestont legyőzte a gyilkos kór: a színésző mellrákban hunyt el vasárnap. Férje, John Travolta az Instagram-oldalán tudatta a szomorú hírt.

„Fájó szívvel tudatom, hogy gyönyörű feleségem Kelly, elvesztette a mellrákkal vívott kétéves harcát. Bátran harcolt és közben rengetegen támogatták. A családom és én örökké hálásak leszünk az orvosoknak, és a nővéreknek és minden kórháznak, akik segítettek nekünk, csak úgy mint a barátainak és szeretteinek, akik végig mellette voltak. Kelly szeretetére és életére mindig emlékezni fogunk. Most elvonulok, mert a gyerekeimmel kell lennem, akik elvesztették az édesanyjukat, szóval bocsánatot kérek, ha nem hallotok felőlem egy ideig. Tudnotok kell, hogy érezni fogom mindnyájatok szeretetét az elkövetkezendő hetekben és hónapokban, amíg talpra állunk” – írta Travolta a bejegyzésében.

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

 

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?