Celeb / Híresség

Kelemen Anna nem tett lakatot a szájára: sosem találja ki, mit mondott Orbán Viktorról

„Igen, fideszes vagyok, Orbán Viktor pedig egy hős” – mondta Kelemen Anna, aki szerint Szijjártó lehetne Orbán utódja, mert férfias és tökös.

 

 

 

A HírFM Bezzeg című műsorában készült rendhagyó interjú Kelemen Annával, amelyben a műsorvezető, Lentulai Krisztián feltette azt a kérdést, hogy miként fér meg egymás mellett a pornóipari munka és a konzervatív értékrend.

Kelemen Anna azt állította, örül a kérdésnek. Magát nem tartja pornósztárnak, ugyanis szerinte a pornóiparban lényegében „semmit nem tett le az asztalra”. Amikor pornózott, ő még egy éretlen gyerek volt, akinek a szülei nem kapták el a grabancát, hogy miként is jut ilyesmi az eszébe, de állítja, attól még, hogy valaki szeret dugni, az erkölcse lehet tök rendben.

Kelemen Anna arra a kérdésre, miszerint „gondolod, hogy te leszel az új Tóth Gabi?”, azt felelte, nem, de szerinte, ha valaki kijelenti, hogy Fidesz-párti, annak hírértéke van, és arra rá lehet marni.

Kelemen Anna arról is beszélt, mit tart konzervativizmusnak, illetve milyenek a konzervatív értékek. Szerinte, aki bántja a kormányt, „az soha nem egy kielégült ember, vagy megelégedett”.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?