Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti felesége már nem féltékeny Demcsák Zsuzsára

Tavaly ilyenkor még felpofozta Gáspár Zsoltit a felesége, amiért Demcsák Zsuzsának udvarolt. Mára azonban Filoména is szeretné személyesen megismerni a csinos műsorvezetőt.

 

 

 




 

Tavaly ilyenkor még állt a bál a Gáspár családban, Zsolti felesége ugyanis kiakadt, hogy férje az Ázsia Expressz 2. forgatásai alatt folyamatosan udvarolt Demcsák Zsuzsának. A felbőszült feleség akkor meg is fogadta, hogy egy jó nagy pofonnal várta haza urát a nagy kalandból, mára azonban lecsitultak otthon a kedélyek, Filoména megbocsátott Zsoltinak, aki emiatt nagy lépésre szánta el magát- tudta meg a Bors.

– A vírus miatt nem tudtunk ott lenni Zsuzsi és Krishan esküvőjén, amit rettentően sajnálok, úgyhogy most már szervezzük az elmaradt köszöntést. A nejemmel már szerencsére szent a béke közöttünk, nem féltékeny Zsuzsira, úgyhogy egy­úttal végre bemutatom őket egymásnak – árulta a showman, aki persze nem üres kézzel érkezik majd az alka­lomra.

„Általában konyhai felszereléseket ajándékozunk ilyenkor, hiszen egy jó háziasszonynak erre van a legnagyobb szüksége. Na, de nem ám valami gagyira kell gondolni, Zsuzsika a lehető legjobb minőségű, időtálló edényeket, eszközöket kapja tőlünk!”- a lap legfrissebb számából az is kiderül, milyen kapcsolat alakult ki Zsolti és Krishan között.

 

 

 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?