Celeb / Híresség

Majka szívszorító dolgot tesz a beteg barátjáért: Ne félj Curtis, megmentelek téged

Mint ismeretes Curtis a mia napon nagyon bejelentést tett. Hogy mitől nagy ez a bejelentés? Szemtanúi lehettünk, ahogy egy beteg ember beismerte önmagának is, hogy beteg, és hogy segítséget kell kérjen, ez talán a legnehezebb.  Üzent Majkának is,  pontosabban azt, hogy szereti őt, mint barátját.

 

 

Majka is üzent neki és egy nemes gesztust is tett Curtis irányába. Ezt üzente Majka: „Én is szeretlek testvérem. Sok sikert! ”

 

Később Majka azt is bejelentette, hogy amennyiben sikerül Curtisnek az elvonókúra, úgy ő a kieső időben is biztosít neki havi 200 ezer forintos fizetést, hogy ne essen ki a rappernek annyi hónap, és amikor kijön, ne legyen az, hogy felélik az összes pénzüket, és lecsússzon és vissza essen.  Igazi példakép módjára viselkedik Majka, és  szívmelengető, ahogy segít azon az emberen, aki elárulta, és elhordta őt. De Majka meg tud bocsájtani, le a kalappal.

 

 

 

Osszátok meg, hogy eljusson mindenkihez, hogy Majka megmutatta egy országnak, hogy a megbocsájtás erény, ami előrébb viszi az embereket!

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?