Celeb / Híresség

Balázs Andi elköltözött a párjától

Balázs Andi összecsomagolt és elköltözött Gábortól. Sajnos a koronavírus választotta szét őket, ugyanis párja elkapta a fertőzést.

 

 

 

 


Olyan szünetet tart a szerelmes pár, amire még nem volt példa kapcsolatukban: legalább két hétig külön töltik az időt. Boldog hétköznapjaikat váratlan dolog zavarta meg: Gábor elkapta a koronavírust.

Tizennyolc éve nem volt példa arra, hogy külön ágyban aludjanak, most viszont kettő hétig – amíg Gábor tesztje negatív nem lesz – nélkülözniük kell egymást, a színésznő ugyanis külön lakásba költözött -mondta a Borsnak a színésznő.

Andi mégis döntött, úgy véli ez a felelős magatartás, ezért összecsomagolt.

 

– Mivel Gábor tesztje pozitív lett, én pedig jelenleg filmet forgatok, amint megtudtuk az eredményt, fogtam két bőröndöt, összepakoltam, fertőtlenítettem, és eljöttem otthonról, hogy megóvjam a kollégáimat akikkel jelenleg együtt dolgozom – mondta el Andi a lapnak– Kiderült, hogy a brit típusú vírust kapta el. Szerencsére tünetmentes, és már én is átestem a víruson október végén, ezért védve vagyok, de a legbiztonságosabbnak most azt tartottuk, ha elköltözöm, amíg ő negatív nem lesz.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?