Celeb / Híresség

ByeAlex üzent: „K*rvára elégedett vagyok azzal, ami a lábam között van”

A közösségi oldalán reagált a róla szóló álhírekre ByeAlex: az X-Faktor mentora elárulta, meg van elégedve férfiasságával.

 

 

 




 

Kiakadt a róla szóló álhírek miatt ByeAlex. Az X-Faktor mentora az utóbbi időben nem először kényszerült arra, hogy tisztázza a dolgokat: legutóbb azért kezdték ki a közösségi oldalán, amiért rózsaszínű melegítőalsós fotót posztolt. A kép hatalmas vihart kavart a gyűlölködők körében: volt, aki agyonveréssel fenyegető üzenetet írt neki. Az énekes azonban nem tűrte, hogy ócsárolják őt. ByeAlex ehhez hasonlóan tett most is, felháborodásának a 24 órán át látható InstaStory-jában adott hangot – bukkant rá a promotions.hu.

„Elképesztő, mikben vannak egyes mém oldalak, hogy követéseket kapjanak, a nevemet bármire felhasználva. A múlt héten azt terjesztették, hogy Bódi Margó énekesnő velem csalja a férjét LOL! Azé’ az komoly! Azelőtt azt, hogy utálom a melegeket… LOL Most meg azt terjesztik instán, hogy nemátalakító műtétem lesz! Imádom! Ez utóbbiaknak üzenem, hogy k*rvára elégedett vagyok azzal, ami a lábam között van, viszont ezen oldalak hostjainak szívből kívánom, hogy faragjanak belőlük végre EMBERT!” – írta ByeAlex.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?