Celeb / Híresség

Szakított 20 évvel fiatalabb párjával Kajdi Csaba

Az influenszer az Instagramon jelentette be, hogy másfél év után szakított szerelmével, Dáviddal.

 

 

Úgy döntöttünk, hogy nem tudjuk folytatni ezt a kapcsolatot párkapcsolatként– mondta 24 órán át elérhető Instagram sztorijában Kajdi Csaba, aki hozzátette azt is, hogy az exével megpróbálnak ezután is barátok maradni.

Az influenszer és a nála 20 évvel fiatalabb Dávid másfél évig alkottak egy párt. Kajdi a nyilvánosság előtt is felvállalta szerelmét és többek között a Blikk + Győző műroban is mesélt a párkapcsolatáról. A beszélgetés során akkor kiderült, hogy mindkettőjüknek határozott elképzeléseik vannak a kapcsolatukat illetően, és nagyon hűséges. A publikum először tavaly augusztusban találkozhatott a sportos szívtipróval, amikor Cyla közös nyaralásukról mutatott képeket az Instagram-oldalán.

Akkor van értelme egy párkapcsolatnak, ha a két ember több tud lenni együtt, mint egyedül. Ha ez nem így van, akkor lehet, hogy jobban fejlődnek, ha külön vannak” – fogalmazott most a videóban Kajdi.

Annak részleteit nem árulta el, hogy pontosan miért szakítottak, de mint mondta, „voltak problémák”.

Lehet, láttok még minket együtt úgy, mint barátok, de mint egy pár, már nem leszünk együtt – mondta Kajdi Csaba a rövid videóban, amit az RTL.hu szúrt ki először.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?