Celeb / Híresség

Rágalmazás: Bódi Csabi megvert egy X-faktoros sztárt?

Többen azzal vádolják a népszerű énekest, hogy az X-faktorból jól ismert Manuelt megverte egy benzinkúton, ám Bódi Csabi szerint ez nem igaz.

 

 

 

 




 

„Azzal vádoltak meg, hogy egy benzinkúton megvertem az X-faktoros Ma­nuelt, ami vicc, mert egyrészt haveri viszonyban vagyunk, másrészt meg, ha valamivel fel is húzott volna, akkor sem jut eszembe kezet emelni rá. A Bódi család nem ilyen, nem akarjuk, hogy ez a sületlenség még csak pletyka szintjén is elterjedjen rólunk” – mondta felháborodva a Vasárnapi Borsnak Csabi, aki arról is beszámolt: a verekedést egy kattintásvadász oldal kezdte el terjeszteni, és mivel többször előfordult már, hogy pletykákat terjesztettek róla és családjáról, most betelt a pohár, a hatóságokhoz fordulnak.

„Olyan butaságokat még elnéztünk, hogy apám megvette a Gucci divatcéget, de légből kapott bántalmazással vádolni, az már becsületsértéssel ér fel. Sajnos mostanában egyre több a bántás. Nemrégiben Görögszálláson voltam, ahová egy szegény családnak több hónapra elegendő tartós élelmiszert vittem. Emiatt is megtaláltak, hogy miért nem vittem nekik inkább húst. Meg miért csak annyit vittem, amennyit. Pedig nem a népszerűségemet akartam vele növelni, hanem tényleg segíteni, saját zsebből” – mesélte elkeseredve az énekes.

 

 

 

Mint arról a  is beszámolt: Bódi Csabi és családja már korábban is többször jótékonykodtak, még a járványhelyzetben is tettek felajánlásokat, például nemrégiben már egy közös koncertjük is volt a családdal.

„Pestszentlőrincen várt minket 150 hátrányos helyzetű gyerek. A gondozók szerint egyértelműen minket akartak, így nem volt kérdés, hogy ingyen elmegyünk hozzájuk és énekelünk, hogy jobb kedvük legyen a járvány után. Az a nap azért is különleges volt, mert Bódiék három generációja lépett fel, hiszen Csabi fiam, illetve a testvérem fia, a kicsi Guszti is bemutatkozott” – tette hozzá.

 

 

 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?