Celeb / Híresség

Gáspár Zsolt megható vallomása: „Nem válogatok, nálam minden gyerek egyenlő, én mindenki Mikulása vagyok!”

Mosolyt csal a gyerekek és az idős emberek arcára Gáspár Zsolt. A Farm VIP műsorvezetője immár huszonkét esztendeje minden évben útra kel, hogy bejárja az országot. Kórházakba, idősotthonokba látogat el Mikulás környékén, hogy meglepje azokat, akik a legkevésbé sem számítanak rá.

 

 

 

– Akkor kezdődött mindez, amikor 2001-ben a fiam kórházba került. Mikuláskor is bent volt, én meg nagy mosollyal az arcomon bevittem neki egy mikuláscsomagot. Ám észrevettem, hogy a vele szemben fekvő kisgyerek érdeklődve nézi a meglepetést, és ekkor úgy éreztem, őt is meg kell lepnem. Kiszaladtam a boltba, ahol vettem neki is egy ugyanolyat. Ekkor láttam azt az örömöt az arcán, ami miatt eldöntöttem, hogy minden évben elmegyek és segítek, ahol tudok – mondta el a Blikknek Gáspár Zsolt.

Gáspár Zsolt sok gyereknek okoz örömet idén is

A TV2 sztárja vasárnap Mohorán kezdett a menedzserével, Molnár Péterrel, aki évek óta szervezi az ajándékosztásokat, ám azóta voltak Salgótarjánban, Pásztón, Balassagyarmaton, Borsosberényben is, ahol kórházakba, idősotthonokba, óvodákba és iskolákba látogattak el. Szerdán a Bethesda, a Heim Pál és a Tűzoltó utcai Gyermekkórházba mennek el.

Mindenkinek jutott a finomságokból

– Az idős emberekhez is jó érzés elmenni, mert őket nagyon ritkán látogatja bárki is, s látom a boldogságot az arcukon, amiért gondoltunk rájuk. A célom az, hogy minden gyerek örüljön és az ünnepek közeledtével senkinek ne kelljen nélkülöznie. Nem válogatok, nálam minden gyerek egyenlő, én mindenki Mikulása vagyok! – fogalmazott Zsolt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?