Celeb / Híresség

Teljesen kiakadtak! Ötletük sincs, mi tévők legyenek: felháborító dologról számoltak be Bódi Gusztiék

Ismeretlenek élnek vissza Bódi Gusztiék legújabb videóklipjével: egy kamuportál euróban ígér pénznyereményt, egyúttal bankkártyaadatokat is kicsalnak, amelyet az énekes felháborítónak tart.

 

 

 




 

Bódi Gusztiékat felhasználva vezetnek meg embereket ismeretlenek! Az énekes a napokban a Facebook-oldalán is írt arról, hogy egy kamuportál azt hirdeti, Bódiék nyereményjátékot indítottak, amelynek során 2,9 millió forintot osztanak szét a szerencsések között. A dolog azonban átverés, amin Bódi Guszti alaposan felhúzta magát.

– Idegesítő és nagyon bosszantó, folyamatosan csinálják. Van, amikor Margót, majd Csabit, aztán engem használnak fel, hogy megvezessék az embereket. Az a gáz az egészben, hogy sokan tényleg elhiszik. Hiába jelzi Margó egy nap legalább háromszor, hogy senki ne dőljön be, mert ezek álhírek. A napokban már odáig fajult az egész, hogy felhívták a menedzserünket, akitől szinte számon kérték, miért nem kapták még a pénznyereményüket – mondta a Ripostnak leverten Bódi Guszti, aki feljelentést akart tenni az ügyben, ám egy szakembertől megtudta, azzal nem oldaná meg a dolgot.

– Tehetetlenek vagyunk, nem tudjuk, hogy kinek jelentsük a csalást. A magyar rendőrség ebben nem tud segíteni, ezért a Facebooknak írtunk már rengetegszer, de úgy tűnik, hiába. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy az emberek miért dőlnek be újra és újra, hiszen a videókban is hallható, hogy teljesen másról beszélünk és semmi köze az egyébként nem létező nyereményhez – tette hozzá Bódi, aki nem érti, hogy akar valaki úgy pénzt keresni, hogy az csak belehullik a zsebébe.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?