Celeb / Híresség

Mihalik Enikő elkapta a koronavírust

Az Egyesült Államokban élő szupermodell, Mihalik Enikő is elkapta a koronavírust – mondta el az Instagramon a Marie Claire-nek adott élő videós interjúban.

 

 

 

 

 




Az Index szúrta ki a tegnapi beszélgetést, amiben Mihalik elmesélte, milyen tüneteket érzett, s azt is elárulta, hogy március elején ment át a szervezetén a fertőzés.

Először úgy érezte, elkapta az influenza, legyengült, belázasodott, napokig napokig feküdt az ágyban. Három napig lázas volt, a legmagasabb 38,4 fok volt. Miután elmúlt a láz, vele is megtörtént, amiről korábban több beteg is beszámolt, hogy eltűnt a szaglása és az ízlelése is, emellett nagyon erős fejfájása volt napokig. Elmondta érdekességképpen, hogy az utolsó íz, ami visszajött neki, a mogyoróvajé volt.

 

 

 

Az interjúban elmesélte, hogy miután elmúltak a tünetei, elutazott Észak-Karolinába pár napra, majd amikor visszatért az otthonába, teszteltette magát egy magánklinikán: a teszt kimutatta, hogy volt már koronavírusos.

Mihalik beszélt még a karanténidőszakról, illetve arról, hogy milyen New Yorkban átvészelni a járványt, hogy miket főzött közben, s hogy miként kommunikál a szüleivel.

A teljes interjút telefonról lehet megnézni az Instagramon a Marie Claire Instáján, a profilképükre kell kattintani.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?