Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti reagált Győzike megdöbbentő vallomására, Palik Lászlót is helyre tette az interjú miatt

Gáspár Győző a hét elején a Palikék Világa by Manna című műsorban járt, ahol többek között arról is mesélt, hogy hamarosan ismét bevonul önként a zártosztályra. Mint ismert Győzikénél bipoláris depressziót diagnosztizáltak, ami miatt egyszer már volt kezelésen, és akkor nagyon sokat segített neki. Testvére Zolti most reagált a Romantic egykori frontemberének vallomására.

 

 

Győzike már több, mint tíz éve nagyon komoly pszichés betegséggel küzd. Úgy érzi, hogy az édesapja nem szereti eléggé, mivel folyamatosan azt érezteti vele, hogy a testvére, Zsolti előrébb való nála. A valóságshow- sztár szerint az öccse embertelenül bánik vele, és még ellenséges is.

– Ha apukámhoz fordulok, megtagad. Azt mondja: jaj, hát közszereplő, az agyára ment, ezért lett függő – vallotta be Győzike, aki úgy érzi a jelenlegi problémák kialakulásához jelentősen hozzájárult az édesapja.

– A Zsolti, az nagy ember, hozzá képest te egy senki vagy! Hiányzik az, hogy az apám elfogadjon… Azt nem tudja a Zsolti, hogy mi volt először! Én voltam először, aztán lett Bea asszony, Evelyn, Virág. Én betettem őt a műsorba, és most nézd meg, mindenhol, ahol tud, kifúr – mondta elkeseredve Győző.

Gáspár Győző nyilatkozatát Zsolti csak másnap látta, A Farm házigazdáját a Bors arra kérte, hogy reagáljon testvére szavaira.

– Megnéztem Győző testvérem Palik Lászónak adott interjúját. Ami a családon belüli elszámolást, családi vitákat illeti, azokkal kapcsolatosan azt gondolom, hogy azok senkire sem tartoznak a családunk tagjain kívül. Győző nyilatkozataihoz ennek szellemében nem szeretnék hozzászólni. Nyilván van a dologról véleményem, de azt majd négyszemközt vele fogom tisztázni.

Palik László is kapott a fejére

– Nyilván az újságírók a szenzációkból élnek, és ennek megfelelően irányítják a beszélgetés fonalát. Palik László kiváló újságíró, kérdezni- és hallgatni is tud, a szakma csúcsa, amit csinál. Kérdeznie sem kellett és mégis létre jött az a beszédszituáció, hogy Győző a kelleténél jobban megnyíljon. Győző jelenleg is pszichiátriai kezelés alatt áll, gyógyszereket szed, lelkileg ilyenkor talán labilisabb, indulatosabb. Nem kívánok újságíró etikai kérdésekbe bocsátkozni, mert nem értek hozzá, de szerintem talán nem kellett volna egy sikeres riport érdekében ezt a helyzetet kihasználni – Közölte Gáspár Zsolti.

– Édesapánknak mindegyikünk csak köszönhet. Gyakorlatilag mindent, vagy legalábbis majdnem mindent. Én a magam nevében azt mondom, hogy az ő példa értékű munkája, szorgalma, tehetsége, szeretete és önzetlensége nélkül egy senki volnék. Véleményem szerint a Gáspár család minden tagjának minden nap kezet kéne csókolnia neki azért, amit értünk tett és tesz a mai napig is – magyarázta Győző öccse.

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?