Celeb / Híresség

Szakított szerelmével az X-Faktor énekesnője

Kocsis Paulina az X-Faktor 10. évadába az Ajándék című saját dalával robbant be, amit kedveséről írt, ám a kapcsolatuk azóta zátonyra futott.

 

 

A legutóbbi évad második helyén végzett énekesnő az rtl.hu-nak mesélt arról, hogy februárban döntötték el, külön utakon folytatják, mert mindketten fiatalok még egy mélyebb elköteleződéshez. „Egy ideje érlelődött már bennem. A kapcsolatunkon lazítani nem lett volna érdemes, végül én mondtam ki, hogy talán jobb lenne, ha külön folytatnánk az életünket” – mondta Kocsis Paulina, aki barátságban vált el párjától.

A szakításban az is közrejátszott, hogy Paulina rengeteg felkérést kapott az X-Faktor után, és minden erejével a pályafutására szeretne összpontosítani. „Nem nagyon maradt energiám a magánéletre és arra, hogy foglalkozzak egy kapcsolattal. Nagyon jól alakult a karrierem, de ez azzal is járt, hogy a magánélet háttérbe szorult. Ráadásul, amikor szabadidőm van, akkor is mániákusan dalokon pörög az agyam, és dolgozom.”

Ennek ellenére nehéz volt neki a szakítás, de a sok munka és elfoglaltság ezen is átsegítette. Paulina jelenleg egyedül él, és élvezi ezt az időszakot. 

Motivált, hogy még sosem éltem egyedül, anyukámmal, majd Dominikkal laktam együtt, és vágytam már arra, hogy kipróbáljam milyen, amikor nem vár otthon senki.

forrás: rtl.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?