Celeb / Híresség

Hiányzott már neki a zenélés: kedvese éttermében fakad dalra Tóth Vera

Palkonya — Két héttel a vidéki kijárási korlátozás megszüntetése után Tóth Vera (35) újra közönség előtt énekel a kedvese, Pauli Zoltán (42) villányi éttermének kerthelyiségében.

 

 

 

 




„Szombaton Palkonyán, a mi portánk teraszán a szabályok betartása mellett, maximum harminc fővel várunk titeket egy olyan ötfogásos menüvel, amit a karanténkonyhánk receptjeiből raktunk össze nektek és főzünk majd meg Zolival, a végén meg dalra is fakadok” – fogalmazott közösségi oldalán az Artisjus-díjas énekesnő, akit együttesének zongoristája kísér majd.

Nem koncert lesz, csak néhány dal Bérces Vityával, mert egyszerűen hiányzik a muzsikálás” – fogalmazott Vera, aki az étlapot is mellékelte.

Trinitás sajttatár és füstölt fürjtojás lesz az előétel, illetve póréhagymaleves garnélával és szalonnapörccel, bár a stifolderes házi metélt bivalymozzarellával is könnyűnek mondható. Ezt követi a faszénen sült ribeye steak spárga rizottóval, végül a házi almás pite és a bourbon vaníliafagyi, az ötféle borról nem is énekelve.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?