Celeb / Híresség

Kitálaltak a Kőgazdag fiatalok: sokkal szegényebbek mint hittük

Kata költözik Dubajba, szomorú búcsút vettek tőle a Kőgazdag fiatalok szereplői. A búcsúztatás során őszintén vallottak legnagyobb kívánságaikról is.

 

 

 

A Kőgazdag fiatalokban azért nem mindig minden a veretésről és a megbotránkoztatásról szól. Vannak a TV2 reality műsorának olyan ritka pillanatai, mikor a fiatalok egy pillanatra lelassítanak, és mélyen magukba néznek. Nem nagyon mélyre, csak amennyire ez a formátum engedi, de azért mégis, valami esendőséget, valami emberit mutatnak magukból. 

Ilyenkor mi is rájövünk, hogy bármennyire is kétesek és felszínesek azok az értékek, amiket ezek a figurák előadnak estéről estére az éjszakai műsorsávban, abban mégsem különböznek tőlünk annyira, hogy vannak vágyaik, amik nem valójában nem az anyagiságról, hanem igazi emberi értékekről szólnak.

Takács Kata gyerekkori álma valósul meg épp a napokban, mivel a Kőgazdag fiatalok barna leányzója (tényleg, ezt észrevette már valaki, hogy minden hajszínből egy van, hogy jobban meg tudjuk különböztetni az egyébként eléggé egyformára plasztikáztatott lányokat?) Dubajba költözik, és ennek kapcsán hívta meg magához a legjobb barátait (a reality szereplőit, kiket másokat?), akik megható beszédekkel búcsúztatták őt. Főleg Metta volt nagyon szomorú.

Az esemény azonban nem volt zökkenőmentes, már hogy is lett volna az, valaminek történnie kell, nem azért nézzük a műsort, hogy minden rendben legyen. Leti és Csabi legutóbb még azt találgatták, hogy Jennifer Lopezt vagy Ed Sheerant hívják-e el az esküvőjükre énekelni, most viszont már ott tartanak, hogy az eljegyzést is felbontják. Történt ugyanis, hogy Csabi óriási dilemmába került: vagy az esküvő, vagy az új Lamborghini. És Csabi az autót választotta.

ÚGY TŰNIK A KŐGAZDAGSÁGNAK IS MEGVANNAK A MAGA HATÁRAI, ESKÜVŐ MEG AUTÓ IS EGYSZERRE AZ MÁR NEM FÉR BELE!

Ha Csabi az utolsó pénzét is az egyedi fényezésű luxus sportautóra költötte, akkor nem is lehet olyan gazdag, ugye, mint ahogy arra a nem mindig gördülékeny agytekervényeiről híres Aurél éles szemmel rámutatott. Lexinek nem tetszett, hogy Csabi és Lexi civakodása elvonja a figyelmet Katáról, úgyhogy ezt a vitát most eltették későbbre.

PSG Ogli is próbálkozott a műbalhéval, mikor megszólta a barátnője kihívó öltözékét, de a búcsú buli legérdekesebb része végül a végén jött el, mikor minden fiatal felírta egy cetlire a legnagyobb kívánságát.

A kívánságok között meglepő dolgok szerepeltek. PSG Ogli a kedvenc focicsapatának szurkolt, igazi rajongó, ha nincs is ennél nagyobb vágya. Ha kell, még ő maga is pályára lép, hogy a csapat elvihesse a trófeát. Oglinál sokkal komolyabban vette a feladatot Csabi és Filip.

CSABI KI SZERETNE BÉKÜLNI ÉLETE SZERELMÉVEL, ÉS EGYÜTT MARADNI VELE ÉLETE VÉGÉIG.
LETTI GYÖNYÖRŰ GYEREKEKET SZERETNE ÉLETE SZERELMÉTŐL (AKI CSABI)
FILIP PEDIG VÉGRE FÜGGETLENEDNI AKAR A SZÜLEITŐL.

Ez utóbbi az egyik legnagyobb, legőszintébb vallomás a reality történetében. Hiszen hiába a milliók, úgy tűnik ez a Kőgazdag fiatalokat sem boldogítja igazán. Filip kívánsága arról szól, hogy saját erőből elérni valamit sokkal nagyobb elégedettséget okoz, mint mikor aranykanállal tolnak mindent a feneked alá.

Csabi és Letti is inkább a szeretetre szavaz, a kívánságukban szó sincs semmiféle anyagi javakról. PSG Ogli meg mint egy lelkes kisgyerek, aki teljesen azonosul hőn imádott focicsapatával. Cuki. Metta viszont nem tud kijönni a szerepből: ő még több pénzt szeretne. Az összes kívánságot itt tudjátok meghallgatni:

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?