Celeb / Híresség

Ez brutális: Alekosz így smárol új csajával a neten – Videón a meghökkentő nyelvezés

Alekosz és szőke barátnője embertelen csókcsatába kezdtek az interneten.

 

 

 

Amióta Nagy Alekosz nevét ismeri az ország, kivétel nélkül mindenki tudja, hogy a ValóVilág 4 győztesét egyetlen dolog érdekli ezen a világon, ez pedig nem más, mint a csajozás. Az, hogy legkedveltebb hobbijában mennyire sikeres, nyugodtan mondhatjuk, hogy változó.

Vannak időszakok, amikor valósággal széttépik a hölgyek, de olyan is bőven akad, amikor a pokol legmélyebb bugyrába kívánják. Nos, Alekosz elmondása szerint az utóbbi időszakban igazi nyerőszériában van, lapunknak ugyanis korábban elárulta, hogy a Hal a tortánban való szereplése óta folyamatosan próbálnak közel kerülni hozzá a fiatal lányok, akik játszadozni szeretnének vele.

A görög hős pedig úgy tűnik, nem tartja meg magának az ezeken a találkákon szerzett tapasztalatait! Facebook-oldalán ugyanis egy szőke hölgy társaságában mutatta meg, hogy véleménye szerint milyen is a tökéletes csók.

Az izomceleb a kifejezetten sokkolóan ható videót egy hosszabb monológgal indítja, majd nem teketóriázik tovább, ajka bőséges benyálazását követően nekiesik a mellette helyet foglaló hölgynek, akivel a szó szoros értelmében összegabalyodik a nyelvük a felvételen.

Itt látható Alekosz csókvideója:

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?