Celeb / Híresség

Farm VIP-para: amíg Rékasi Károly a társaival vitatkozott, Paprika Dorina majdnem bef*sott – videó

Nagy vita alakult ki a Farm VIP-ben a sárga csapat játékosai közt, a hosszú beszélgetés közben pedig Paprika Dorina kezdte elveszíteni a türelmét.

 

 

 

A Farm VIP legutóbbi adásában a piros csapat állt vezetésre, ugyanis ők gyorsabban végezték a feladatot. A sárga csapatban kisebb szétszórtság alakult ki, ugyanis Johnnynak kellett átvennie a vezetői szerepet, mely igencsak nehezen ment neki. Emiatt azt érezte, az ő hibája az, hogy hátrányba kerültek az aznapi játékban.

„Én úgy érzem, hogy túlvállaltam magam. Éppen ezért úgy érzem, hogy ha esetleg nem is úgy sikerül ez a termelési feladat, akkor ez rám hárul” ” mondta, majd Lakatos Levente kiállt mellette, és elmondta, hogy a vesztük inkább Rékasi Károly hibája, ugyanis ő volt az, aki lemondott a vezető posztról.

„A csapatkapitányunk valamennyire áttolta ezt a munkát Johnny-ra, majd egyébként a mai nap folyamán vissza is lépett a csapatkapitányságtól. Tehát a mai napot mi konkrétan vezető nélkül töltöttük, és Johnny volt az, aki próbálta az egészet kontrollálni, és ott álltunk mellette, és próbáltuk menedzselni a folyamatot” ” fejtette ki.

Ezután a vita tovább bonyolódott a sárga csapatban, hosszasan fejtegették a véleményüket a tagok, a piros csapat tagjai pedig mindez idő alatt csöndben és türelmesen vártak. Kivéve Paprika Dorinát, akinek közben elkezdett görcsölni a hasa, és attól félt, hogy rohannia kell a mosdóba.

„Ó gyerekek… Meddig mondják még? Görcsöl a hasam, mindjárt befosok!” ” mondta Dorina, akit Polgár Judit próbált nyugtatgatni.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?