Celeb / Híresség

Gáspár Evelin: „Végre meg tudtam mutatni magam úgy, hogy nem Gáspár Evelint látták, hanem a Gésát”

Gáspár Evelin habozás nélkül mondott igent a TV2 felkérésére.

 

 

 

 




Gáspár Evelin rejtőzött a Nicsak, ki vagyok? Gésa jelmeze alatt, amit Judyék ki is találtak. Az Ázsia Expressz-szereplő nagyon örült, hogy élő műsorban is bizonyíthat, és végre úgy, hogy senki sem tudja, kiről van szó. Evelin minden segítséget megkapott a csatornától, hogy a legjobb formájában állhasson színpadra: a felkészülésről, a jelmezről, a fogadtatásról mesélt az nlc.-nek.

„Nagyon örültem a megkeresésnek, szuper lehetőségnek tartottam. Már ment a műsor, amikor felhívtak a szerkesztők, hogy szerepeljek benne, én pedig habozás nélkül mondtam igent. Sokáig titokban tartottam, majd a járvány miatt hazaköltöztem a szüleimhez, és nem akartam nekik hazudni arról, hova tűnök el mindig, így nekik elárultam. Lajtai Kati és Szabó Zé nagyon sokat segítettek, hogy jó legyen a performansz, szerintem egész jól szerepeltem” – kezdte Gáspár Evelin, aki azt is elárulta, édesapja is nagyon segítőkész volt.

Gáspár Evelint rejtette a Gésa jelmez

 

 

 

 

 

 

„Apa nagyon örült, amikor megtudta, hogy szerepelni fogok a műsorban. Neki is meg tudtam mutatni, hogy nincs olyan rossz hangom, hiszen azért van zenei múltam – zenei általánosba jártam, kórustag voltam és hegedülni is tanultam. Folyamatosan tanácsokat osztogatott, és a döntőre is nagyon szeretett volna eljönni, ez sajnos végül nem valósult meg” – árulta el az influenszer.

Evelin egy kis háttérinfót is megosztott a műsorról. „Tudtam, hogy lesz a szuperdöntő, csak azt nem tudtam, mikor, és hogyan sikerül majd megvalósítani a terveket. A TV2 nagyon szuperül megrendezte az egészet, tényleg nem tudtunk egymásról, a konténerünkből gyakorlatilag csak mosdóba mehettünk ki, oda is kísérettel és inkognitóban. Dukai Regináról volt egy sejtésem, de a többiekkel kapcsolatban még csak tippem sem” – mondta Evelin, akire az ismerősei már az első szereplés óta gyanakodtak.

Gáspár Evelin volt a Nicsak, ki vagyok? Gésája

 

 




 

 

 

„Aki ismer és valaha bulizott velem, ezerből is megismeri a mozgásomat. A hangomat el tudtam változtatni, és próbáltam színészkedni is, hogy félrevezessem a sztárcsapatokat, de a táncmozdulataimon nem tudtam változtatni, ezért voltak olyan ismerőseim, akik gyanakodtak rám.”

Evelint a kezdetektől támogatta a családja és nagyon büszkék rá. „Apum meg anyum örült az egésznek, a húgomat annyira nem érdekli a szereplés. Nagyon sok üzenetet és kommentet kaptak ők is és én is a tegnapi adás után, és ami meglepő, hogy egy negatív hozzászólás sem érkezett. Végre meg tudtam mutatni magam úgy, hogy nem Gáspár Evelint látták, hanem a Gésát, így nem volt negatív előítélet, mint általában. Annak külön örülök, hogy olyan énekesnők nevei hangzottak el a sztárcsapatoktól, mint Dér Heni, Tolvai Reni, vagy Király Linda. Számomra ez óriási elismerés, nagyon jól éreztem magam a műsorban.”

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?