Celeb / Híresség

Kamerák előtt kiabált Gáspár Győző: Kiakadt a showman

Győzike alig tudott parancsolni az indulatainak a TV2 kamerái előtt.

 

 

 




 

Az összeomlás szélén a Gáspár-család. Közel fél évvel az autóbalesetük után lezárult a nyomozás. A határozat szerint Bea asszony is hibás volt a balesetben, így figyelmeztetést kapott. Sőt, a szakértői vélemény felét is neki kell fizetnie, ami 61.651 forint. Bea asszony azóta depresszióval küzd, Győzike pedig alig tudott parancsolni indulatainak a Tények Plusz kamerái előtt.

„Ha a Jóisten lejön az égből, akkor se fizetem be. Kinéztünk egy alapítványt, nekik fogjuk átutalni a pénzt” – magyarázta Győző.

Amint a  is beszámolt róla, tavaly novemberben egy 26 éves nő szembe ment a forgalommal, majd fékezés nélkül szándékosan belerohant a Gáspár-család kocsijába. Nemcsak a nőt, hanem Bea asszonyt és Virágot is kórházba kellett szállítani.

„Nevetséges, hogyan húzzuk le Gáspár Győzőt és családját. Úgy, hogy nekimegyek Bea asszonynak, aki népszerű és jómódú is” – kiabálta a kamerába Győzike, aki szerint a fiatal nő direkt okozta a balesetet.

A család ügyvédje hozzátette, hogy kifogással élnek a határozattal szemben, és abban reménykednek, hogy a nyomozó hatóság felülvizsgálja az álláspontját.

 

 

 

Hogy mit mondtak még? Megtudhatod a videóból!


 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?