Celeb / Híresség

Vasvári Vivinél is kiverte a biztosítékot a Feleségek luxuskivitelben két új szereplője

A Feleségek luxuskivitelben harmadik évada április 20-án indul két új szereplővel.

 

 

 

 

 




A Sony Pictures Television zászlóshajójára, a VIASAT3-ra április közepén érkezik két, már kultikus saját gyártású műsor, az Észbontók és a Feleségek luxuskivitelben vadonatúj évada. Az utóbbi forgatásába a koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzet is beleszólt.

Míg a formabontó műveletlenségi vetélkedőben celebpárok próbálják lekövetni az észbontók sokszor meglepő gondolkodásmódját, addig a valóságshow-ban az ország megosztó botrányhősnői nyújtanak betekintést a felső tízezer világába.

Feleségek luxuskivitelben – 3. évad

Április 14-én 19 órakor dupla premierepizóddal tér vissza az Észbontók. Ezt követően kilenc héten át, Kovács Áron műsorvezetésével minden hétköznap este 20 órától szórakoztatják majd a nézőket a játékosok és a népszerű celebpárok. A sztárok között olyan neveket találunk, mint Csonka András, Csuja Imre, a Gáspár család: Bea, Evelin és Győzike, Fekete Linda, Fésűs Nelly, Kiss Ramóna, Lékai Máté, Kulcsár Edina, Kucsera Gábor, Lakatos Márk, Pintér Tibor, Sáfrány Emese, Tápai Szabina vagy Vastag Csaba.

felesegek-luxuskivitelben

 

 

 

 

 

 

Az Észbontók indulása után alig egy hetet kell csak várni a Feleségek luxuskivitelben sztárjaira, hiszen április 20-án 21 órakor érkezik a legújabb évad, amely a korábbiaktól eltérő módon négy darab közel 90 perces epizódból áll majd.

A sorrendben utolsó rész abban is különleges lesz, hogy a forgatás időszakában kialakult egészségügyi körülményekre reagálva a társadalmi felelősségvállalás témakörét helyezi a középpontba, hiszen, bár a műsor elsődleges célja, hogy megmutassa a hölgyek szórakoztató, gyakran polgárpukkasztó életét, közben fontos hangsúlyozni, hogy státuszuknak köszönhetően számos jótékonysági kezdeményezést támogatnak.

A Feleségek luxuskivitelben harmadik évadában a már jól ismert kedvencek – Vasvári Vivien, Csősz Boglárka, Köllő Babett, Yvonne Dederick és Polgár Tünde – mellett a divat világában rendkívül sikeres Molnár Nikolett és Nagy Noémi fényűző életét is megismerhetjük. Előbbi a Nini Molnar Bags márka alapítója, és főként táskáiról ismert, míg utóbbi a Prieston márka alapítója, ruháit számos magyar sztár viselte díjátadókon és gálákon az utóbbi években.

Fehér, sárga pillangókkal díszített ruhában Nagy Noémi, az egyik új luxusfeleség

 

 

 




 

 

 

Csősz Bogiék nagyon komoly döntés előtt állnak, ugyanis férjével a családalapítást fontolgatják, míg Vasvári Vivi a válásán próbálja túltenni magát, amiben új szerelme, Zsigmond támogatja. Köllő Babett, mindenki bizalmasa új szakmai kihívásokat keres, miközben Yvonne, az örök nyughatatlan üzletasszony 25 év után a válás mellett dönt, és minden erejével az újrakezdésre koncentrál. A Polgár családban is nagy változás közeleg, hiszen Dani egyetemre megy, és a világ bármely pontja szóba jöhet.

Középen a barna hajú Molnár Nini, a másik új szereplő

Az amúgy sem szokványos mindennapokat felforgatja Nini és Noémi érkezése, akiknek beilleszkedése közel sem konfliktusmentes, hiszen a hölgyek valódi riválisai egymásnak. Ezt már a műsor előzetese is sugallja. Egy biztos, érzelmekből, izgalmakból, családi titkokból és persze luxusból ezúttal sem lesz hiány, a hölgyek garantáltan kiverik majd egyeseknél a biztosítékot.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?