Celeb / Híresség

A botrányhős Tóth Andi átváltozásai: így lett az x-faktoros tiniből 24 éves korára az ország legmegosztóbb sztárja – fotók

Január 18-án ünnepli a születésnapját Tóth Andi. Bár még csak most lett 24 éves, lassan már 9 éve a színpadon van, és elképesztően nehéz éveken van túl. Mutatjuk az útját az X-Faktor válogatóitól egészen máig. Figyelem, cseppet sem botránymentes évekről van szó.

 

 

 

A szülinapos énekesnőt mostanában úgy ismerjük, mint egy balhékkal teli, konfliktusoktól hangos, dögösebbnél dögösebb öltözékekkel kirukkoló, elképesztő tehetséggel megáldott felnőtt nőt. De emlékszünk még arra, hogyan indult Andi zenei karrierje?

Tóth Andi 2014-ben, az X-Faktor ötödik szériájában állt a közönség elé egy 15 éves, mosolygós nagyváradi lányként. A válogató első perceitől kezdve egyértelmű volt, hogy neki a színpadon a helye: olyan természetességgel adta elő bemutatkozó dalát, a Hooligans Legyen valami című számát, mintha mindig ezt csinálta volna.

Már akkor állva tapsolt neki a közönség, pedig elképesztő produkciói sorának még közel sem volt vége, hiszen rögtön az első élő adásban egy merész előadással készült: kötelekkel kifeszítve, belevaló lányként énekelte Tóth Gabi slágerét.


Hirtelen tört nagyon gyorsan előre: rekordfiatalon nyerte meg az X-faktor műsorát 2015-ben, majd nagyon felpörgött ez élete. Még csak 15 éves volt, de már számos fellépésre járt, színházban adott elő, aztán az RTL Válótársak című sorozatban is szerepet kapott. Persze, ilyen ritmus mellett nehezen lehet tartani a diákok életét, így éveket csúszott az érettségivel.

Andi felnőtt, a külseje is durván megváltozott a válogatón megismerthez képest: állítása szerint „egy ribis korszakát élte akkor”: erősen kezdett sminkelni, miután Budapestre került.

Az énekesnő az idők során egyre inkább bebizonyította, hogy kemény fából faragták, nem szorul senki védelmére. Óriási botrányokat robbantott ki balhés beszólásaival, rengetegszer tette helyre közösségi oldalán az őt kritizálókat. Annyira elterjedt róla ez a hír, hogy ő maga is viccelődött hasonló képekkel az Instagram-oldalán.

Tovább fokozta a feszültséget, egyben növelték Andi népszerűségét, hogy az időközben felnőtté váló énekesnő merészebbnél merészebb szerelésekben mutatta meg az idomait: fehérneműben, dögös dominaként, avagy éppen mélyen kivágott ruhákban borzolta a kedélyeket, de arra is volt példa, hogy egy szál bugyiban mutatkozott videóklipjében.

Nemcsak a kommentelőknek mondta meg a magáét, de a sztároknak se félt nekimenni, ha arról volt szó. Az egyik legemlékezetebb sztárbalhé közte és Tóth Gabi között zajlott 2021-ben, amikor az X-Faktor mentora szállt bele a közösségi felületein, kritizálva Andi fotóit, amelyekkel szerinte rossz példát mutat fiatal közönségnek. Hónapokig zajlott a két előadók között a háború.

Az elvetemült rajongás és a közösségi médiában érzékelhető Tóth Andi-őrület odáig fajult, hogy még az énekesnő testi épsége is veszélybe került: autósüldözésbe keveredett az autópályán.

Bár Andi életére sosem lehetett azt mondani, hogy balhémentes, a legbotrányosabb éve talán 2022-ben volt: támadták őt román származása miatt, szembeszálltak vele a rajongók akkor, amikor hosszú titkolózás után kiderült, hogy Marics Petivel egy párt alkotnak, majd az év vége felé egy drogbotránnyal kapcsolatos hírek miatt szapulták. Ekkor telt be az énekesnőnél a pohár, s egy rövid időre elvonult a nyilvánosság elől.

Galériákon keresztül kövesse végig velünk Tóth Andi átalakulását a 15 éves kislánytól a merész megjelenésű 24 éves nőig.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?