Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Most jött: gyanúsítottként hallgatták ki Fekete Dávidot, kezdeményezték a letartóztatását

Mint azt a Blikk megírta, hétfőn őrizetbe vették az egykori Megasztárból ismert Fekete Dávidot, aki azóta már két éjszakát töltött zárkában, ujjlenyomatot vettek tőle, illetve túlesett a hivatalos rendőrségi fotózáson is. Sőt, már gyanúsítottként hallgatták ki a Győr- Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint.

 

 

 

 


„Letartóztatását indítványozták a nyomozók annak a 35 éves győri autókereskedőnek, aki mintegy két évre visszamenően jelentős összegekkel több embert károsíthatott meg. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban 2021. május 4-én őrizetbe vettek egy ismert győri férfit.

A rendelkezésre álló adatok alapján a fiatalember gépjárművek adásvételével foglalkozott, azonban több autótulajdonost károsított meg azzal, hogy a gépkocsik eladását követően azok ellenértékét nem fizette ki. A rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, és az otthonában kutatást tartottak” – olvasható a police.hu oldalán.

A nyomozók az autókereskedőt gyanúsítottként kihallgatták, majd letartóztatásának indítványozására tettek javaslatot. Fekete Dávid akkor élvezheti hosszabb ideig a rendőrség vendégszeretetét, ha a bíróság úgy dönt, hogy szökésétől, elrejtőzésétől, bűnismétléstől tartani kell, avagy tanúkat befolyásolhat esetleg az énekes.

Hatalmas adósság, több feljelentés

Fekete Dávid saját bevallása szerint is óriási bajba keveredett: sok vállalkozót és magánembert csapott be, sokaknak óriási összegekkel, milliókkal tartozik. Többen feljelentést is tettek ellene. Jelenleg csak az énekes tudhatja, milyen bűncselekményekért kell majd felelnie, de ikreinek írt vallomása szerint arra is számít hogy hosszú időre rács mögé vonulhat: „Ha nem sikerül visszakapnom a pénzeimet, amik súlyos százmilliók, akkor apát, lehet, hogy jó , ideig nem láthatjátok majd és talán nem is ismeritek majd igazán…”

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?