Belföld, Hírek

Mennyiségi korlátozásokat vezet be a Spar Magyarországon

5 kilogramm illetve 10 darab lesz a fejadag vásárlásonként.

 

 

 

 

 




Mennyiségi korlátozásokat vezetett be minden áruházában és az online shopban is a SPAR Magyarország – derül ki a cég honlapjára feltett tájékoztatóból.

Mint írják:

„a Kormány által elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel társaságunk is számos, rendkívüli intézkedést hozott annak érdekében, hogy a lakosság élelmiszerellátása folyamatos és kiegyensúlyozott legyen. Az intézkedések bevezetésével párhuzamosan szükségünk van az Önök együttműködésére is. Kérjük, hogy a vásárlás során az alábbi mennyiségi korlátozásokat vegyék figyelembe, ezzel is segítve azt, hogy minden vásárlónk élelmiszerhez juthasson:

* lédig termékek esetében 5 kg/vásárlási tranzakció,

* darabban értékesített termékek esetében 10 darab/vásárlási tranzakció.

 

 

 

 

Ezen kívül kérik a vásárlókat, hogy aki teheti, a vásárlási csúcsidőn kívül érkezzen az üzletekbe, és tartson be minden olyan egészségügyi előírást, amire számos helyen felhívják a figyelmet.

Az online vásárlások esetében „a 2020. 03. 17-étől leadott megrendelések kifizetése kizárólag előre, online lehetséges. Ezzel a lépéssel szeretnénk csökkenteni a kiszállító munkatársaink és a vásárlóink közötti kontaktus idejét. Döntésünk nem vonatkozik a már korábban leadott megrendelésekre, azok kifizetése a Vásárlóink által korábban meghatározott módon történik.”

Hozzáteszik továbbá, hogy online rendelés esetén kérik, hogy tüntessék fel, ha egészségügyi okok miatt zárt területről adják le a rendelést.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?