Belföld, Hírek

Nem lesz idén sem Sziget Fesztivál: megszületett a döntés

Elmarad idén is a Sziget Fesztivál. A szervezőknek dönteniük kellett a járványhelyzet miatt, most jelentették be hivatalosan, hogy nem tartják meg a 2021-es fesztivált. A jövő évi Szigetet viszont már most elkezdik szervezni.

 

 

 

 


Ahogy bizonyára ti is látjátok, a globális vírushelyzet kiszámíthatatlan terepre sodorta a tömegrendezvényeket és a teljes fesztiválipart. Mi, a Sziget szervezői, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépőink, szervező és megvalósító csapatunk, valamint a TI biztonságotok érdekében az idei szezont még elengedve, 2022 nyarán fog újult erővel visszatérni a fesztivál.

De nem akármilyen visszatérésről beszélünk – új élmények és egy olyan lineup, ami garantáltan emlékezetessé teszi majd a nyarat!” – olvasható a Sziget Facebook-oldalán.

A szervezők leírták azt is, hogy aki 2020-as Sziget jeggyel rendelkezik az automatikusan érvényes lesz 2022-re is. A jegybirtokosokat érintő további részletekről pedig emailben küldtünk tájékoztatást.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?