Celeb / Híresség

Koronavírus: Schobert Norbi is megszólalt a Facebookon

Szerinte felesleges a pánikkeltés, de azt is gondolja, hogy több a fertőzés, mint amennyit a híradóban mondanak.

 

 

 

 




Schobert Norbert fitneszguru is kötelességének érezte megszólalni a koronavírus ügyében. Facebookra feltöltött videójában röviden megemlékezett március 15-éről is.

Mint mondta, életében nem emlékszik még olyan esetre, amikor elmaradt volna március 15. Vélhetően az ünnepségekre gondolhatott, ami még így is érdekes egy olyan embernél, aki élete első 18 évét a Kádár-rendszerben élte.

A koronavírus kapcsán azt üzente: szerinte felesleges pánikszerűen felvásárlásba kezdeni, nem beszélve arról, hogy a bevásárlóközpontokban kialakuló tömeg a járvány terjedésének nagyon kedvez.

Azt is elmondta, szerinte a fertőzöttek száma magasabb, mint amiről a híradások szólnak, mégpedig azért, mert nem mindenkit szűrnek, aki beteg lehet.

Hogy ne legyen félreérthető üzenete, ezután gyorsan tiszteletét fejezte ki a kormány dolgozói felé. Ezek kívül azért dicsérte a szakszolgálatok és az egészségügyi dolgozók munkáját is.

Istenes Bence tegnapi posztjához hasonlóan ő is mesélt olyan ismerőseiről, akik a járvány ellenére tömegrendezvényre járnak, amit Schobert Norbi is elítél, és hozzáteszi: most mindenkinek otthon kéne maradnia, és a családjával, szeretteivel tölteni az időt, hogy ne legyen súlyosabb a járvány.

Kritikáját a magyar társadalom felé most sem hallgatta el: nagyjából kontextus nélkül megjegyezte, hogy elhízásban Európa-bajnokok és világbajnoki bronzérmesek vagyunk.

 

 

 

 

Némi reklámot is csempészett üzenetébe: elmondta, hogy igyekeznek minél több Update-terméket kiszállítani, sőt futárokat is toborzott videójában.

De nem szeretnénk minden izgalmas dolgot elspoilerezni. Mindannyian tudjuk, hogy rendkívül sok érdekes és izgalmas dolgot lehet csinálni a kényszerű karantén idején, aki Schobert Norbi videóját tekintené meg, itt megtalálja:

Ez is egy szabadságharc!

Közzétette: Update LOW CARB – 2020. március 15., vasárnap

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?