Celeb / Híresség

„Anyagilag elég rossz helyzetben állok” – Vajna Timi könnyek között adott interjút

Vajna Tímeának a gyönyörű zongorától is meg kellett válnia.

 

 

 

 

Vajna Tímea Andy Vajna váratlan, januári halála óta először adott interjút. Fél évvel a producer halála után özvegye gyászáról, fájdalmáról és az őt ért támadásokról Gönczi Gábornak mesélt a legendás Vajna-villában. Az interjú első része ma este lesz látható a Tények Extrában, de a Mokkában már látható volt a beszélgetés egy rövid részlete.

Bár Andy Vajna örököse a hivatalos iratok szerint Vajna Tímea – erről elsőként július közepén a g7.hu portál írt -, özvegye az interjúban azt mondta, nagyon nehéz anyagi helyzetben van. A Lamborghinijét több mint négy hónapja árulja, saját bevallása szerint a görög luxusnyaralóhelyen, Mykonoson is csak azért tudott pár napot tölteni, mert a szállodában hatalmas kedvezményt kapott azáltal, hogy sok lájkot érő bikinis és fürdőruhás képeket posztolt az Instagram-oldalára. A TV2 riportjában azt mondta: „vagy a házban maradok, vagy az utcára megyek, kb.”

– Amióta Andy meghalt, azóta nem adtam senkinek interjút, fél év után úgy éreztem, megmutatom nektek, ami maradt a házból is – kezdte az interjút Vajna Tímea.

vajna-timea

 

 

 

 

 

 

– Itt volt a zongora, ahol a képek voltak: fényképek róla, a fiáról, az esküvőről, a barátokról. Csak anyagilag most elég rossz helyzetben állok, és el kellett adni ezt a nagyon szép zongorát is. Muszáj, hogy egy picit lezárjam a múltat is, aminek mennie kell, menjen – árulta el az exkluzív interjúban.

Gönczi Gábor, akinek Vajna Tímea az interjút adta, a mai Mokkában arról is beszélt, mit érzett, amikor belépett Andy Vajna egykori otthonába.

– Ez egy csodálatos építmény, egy csodálatos ház. A Titanic jutott eszembe: amikor a patinás Titanic kimegy a vízre, és amikor a víz alatta van. Körülbelül ilyen a kontraszt: ez egy szebb napokat látott otthon. Maga a ház most is nagyon szép, csak most már tele van dobozokkal, kerülnek le a képek a falról, olyan tárgyak, amik korábban fontosak voltak, vagy másé voltak, kerülnek ki onnan.




 

 

 

 

– Tudjuk, hogy Andy imádta a társasági életet, itt naponta pompás vacsorákat adott barátoknak, és hajnalig szóló beszélgetéseket folytattak. A ház most csöndes, van két cica, két kutya, és csönd van. Ez egy tapintható, drámai csönd – mesélte a Tények híradósa.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?