Celeb / Híresség

Gáspár Evelin folyamatosan beszólt Fecsónak a műsorban – Így égette be

Gáspár Evelint sosem kellett félteni, az Ázsia Expressz 2 óta tudjuk, hogy nem fél kimondani, amit gondol. Most Vasvári Vivien exét, Fecsót osztotta ki a Life TV egyik műsorában.

 

 

 

 




Magánéleti témában faggatták a két sztárt, ekkor hagyta el egy-két csípős megjegyzés Győzike lányának száját.

Gáspár Evelin beszólt Fecsónak

Férfi titkok Várkonyi Andival című műsor adásaiban rendre kiderülnek pikáns információk a hazai sztárvilág tagjairól. Az oldott hangulatnak köszönhetően a műsor vendégei olykor azt sem állják meg, hogy beszóljanak egymásnak.

fecsó-és-evelin

 

 

 

 

 

 

 

A Gáspár Evelin is megragadta az alkalmat, és jól odapirított. Villámkérdésekkel bombázták őket, melyek közül az egyik az volt, hogy randiznának-e az egyik rajongójukkal. Mind a ketten igennel feleltek, mire a lány összeráncolt szemöldökkel kérdezte Fecsót.

MIÉRT, NEKED VANNAK RAJONGÓID?

Mindketten nevetésben törtek ki, de még tudta hova fokozni a dolgot: a kamerába nézett, és azt mondta, hogy ezt a Vasvári Viviennek küldte, arra utalt ezzel, hogy együttérez a Feleségek luxuskivitelben sztárjával.

A férfit sem kellett félteni, azzal vágott vissza, hogy az egyik rajongója épp ott ül mellette.

 

 




 

 

 

Később sem kímélte Szegedi Ferencet, a következő kérdés az volt, hogy egy rosszul sikerült randi után, lenne-e esély egy másodikra? Fecsó egyedi módon oldana meg egy ilyen szituációt, összevonná a randipartnereit, így nem rabolnák külön-külön az idejét. Erre Győzike lánya egy rosszalló pillantást vetett rá, majd annyit mondott: „komoly ember vagy!”

evelinfecsó

Egyikőjük sem sértődött meg az adok-kapok után, végig nevettek a felvétel alatt, mindketten számot adtak arról, hogy rendelkeznek öniróniával.

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?