Celeb / Híresség

Hamvai PG börtönbe került Amerikában

A DJ barátaival együtt azért ment ki, hogy bulikat tartson az ott élő magyaroknak. Philadelphiában már várta őket a bevándorlási hivatal.

 

 

 

 

 




Blikk azt írja, a népszerű DJ, Hamvai PG börtönbe került, amikor kiutazott Philadelphiába. Eredetileg azért ment ki az Egyesült Államokba, hogy egy hónapig barátaival az ott élő magyaroknak zenéljenek, de, mint kiderült, egy kinti magyar feljelentette őket. Emiatt 27 órányi elzárást kaptak, majd visszatoloncolták őket Magyarországra.

Hamvai elmondta a lapnak, hogy már nem először jártak kint, azonban a korábbi látogatásoktól eltérően ezúttala bevándorlási hivatal várt rájuk.

Azzal jelentették fel őket, hogy dolgozni mennek ki, holott az ő elmondása szerint ingyen szoktak bulikat tartani az ottaniaknak. Ezt azonban hiába bizonygatták, börtönbe kerültek.

„A repülőtérről egy klasszikus fekete rendőrfurgonnal vittek talpig bilincsben, miközben gépfegyerrel, pisztollyal és golyóálló mellénnyel felszerelt rendőrök kísértek minket. A börtönben kaptunk rabruhát, majd betettek minket egy hat négyzetméteres cellába három dél-amerikai mellé. Próbáltunk pozitívan hozzáállni a helyzethez, de azért voltak ijesztő pillanatok” – nyilatkozta a DJ. Azt is mondta: legalább 5-6 hétbe telik, mire kiderül, nem utasítják-e ki őket véglegesen az országból.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?