Celeb / Híresség

Ördögi terv! Alekosz elvenné az internetet a munkásoktól: „A munkás csak dolgozzon, a világháló az értelmiség szalonja”

Nagy Alekosz megelégelte a közösségi oldalára érkező negatív kommenteket, és úgy döntött, kikötteti az internetet az őt megítélése szerint rendszeresen támadó munkásosztálytól.

 

 

Nagy Alekosz még a szokásosnál is bizarrabb napokat tudhat maga mögött. Azok után ugyanis, hogy túlesett a már-már szokásosnak nevezhető hölgyköszorújával töltött hétvégi iszogatásán, feltöltött egy videót botrányt botrányra halmozó közösségi oldalára, ahol egy ökölnagyságú kirántott valamiről azt állította, hogy szarvasgomba.

A szürreális lakoma azonban ezzel nem ért véget. A görög hős ugyanis ezt követően kijelentette, ő rendszeresen fogyasztja magában az ételkülönlegességet, ezekre az étkezésekre pedig hajlandó több mint 200 ezer forintot is elkölteni, hiszen a minőségnek meg kell fizetni az árát, még akkor is, ha vannak olyanok, akiknek ilyen menükre nem telik a fizetésükből.

Nos a motoros balhé után Alekosz ezzel a kijelentésével társadalmunk egy újabb jelentős részébe rúgott bele, a realitysztár által a munkásosztály képviselőinek nevezett személyek pedig el is árasztották negatív hozzászólásaikkal az egykori villalakó oldalát.

Ez azonban egy cseppet sem tetszett Alekosznak, történetünk főszereplője ugyanis pár napi viaskódás után úgy döntött, hogy egyszerűen elkobozza az internetet a munkásemberektől, mivel véleménye szerint annak használata egyedül az értelmiséget illeti meg, melybe természetesen szerény személyét is besorolta.

“A proletariátusnak miért van internethozzáférése? Világosan látszik, hogy Alekosz posztjai alatt, a munkásosztály hőbörög, méltatlankodik, meg izegmozog. Az értelmiség, a művészvilág, a kollégák egyetértenek velem, bólogatnak.

A munkás csak dolgozzon!! Ne kommentáljon. Feró is megmondta.. 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás. Internetről szóse volt. A világháló az értelmiség szalonja, aholis eszmét cserél, olvas, informálódik. Ha énekes, akkor narkót rendel.

A munkás viszont ne internetezzen már! Pláne ne a norma rovására. Nem marad más hátra, minthogy magam tegyek látogatást az ország üzemeiben. Kiemelten ellenőzöm a mobil adatforgalom társadalmiosztályokhozvaló igazítását.

utóirat: a facebookból nemlesz Mátészalka! Mertha Egyiptomban a piramisépítők is a falra irkálhattak volna, akkor most Luxor egy kockásfüzet volna.

Országunk üzemeibe készülődő

Nagy Alekosz – munkásőr.” – Jelentette be a korábban a BRFK által, a saját rajongóitól védelmezett VV-győztes.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?