Celeb / Híresség

Itt a válasz! Ezért nem jár ki Berki Krisztián sírjához az özvegy

Sokan támadták Berki Krisztián özvegyét, hogy ugyan a Farkasréti temető egyik legszebb parcellájában helyezte végső nyugalomra a férjét, de három hónap után nem mindig van tökéletesen gondozva a nyughely. Mazsi elárulta a Kiskegyednek, hogy mi ennek az oka.

 

 

 

 

Úgy tűnhet kifelé, hogy az özvegy luxuséletet él és nyoma sincs a gyásznak, hiszen gyönyörű helyeken jár, csodálatos környezetben él. posztjaiból, videóiból valóban ezt gondolhatják a követői, de hozzá közel állók tudják, mi az igazság. Hatalmas a lelki fájdalma és hatalmas terhet cipel. A Kiskegyednek is elmondta röviden, hogy mi az igazság.

– Nem élek luxuséletet, csupán forgatok ilyen helyeken és reklámozok, sokat dolgozom, hiszen a megélhetésért küzdök. Óriási hitelt kell törlesztenem – mondta elcsukló hangon Mazsi és az is nagyon fáj neki, hogy azért támadják, hogy elhanyagolt Krisztián sírja. – A pici lányunkkal vagyok, vele törődöm és mellette dolgozom, nincs erre mostanában időm, és úgy érzem, nem attól igazi a gyász, ha naponta kint állnék a sírjánál. Nem ez a fontos.

forrás: blikkruzs.blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?