Celeb / Híresség

Tóth Gabi üzent azoknak, akik a koronavírus miatt pánikolnak

Magyarországon is érezhető már kisebb pánik a koronavírus-járvány terjedése miatt. Tegnap például már több budapesti szupermarketben üres polcok fogadták a vásárlókat, megrohamozták a tartós élelmiszer készleteket. Tóth Gabi a közösségi oldalán üzent: mindenkit arra kér, senki ne veszítse el a nyugalmát és a higgadt ítélőképességét. Ez nem csak a koronavírussal kapcsolatban fontos, hanem az élet minden területén.

 

 

 




 

Steiner Kristófnak a koronavírussal kapcsolatos írásához a következő gondolatokat fűzte az Instagramon:

„A pánik az emberiség legnagyobb ellensége. Pánikbetegként mondom ezt nektek! Kérlek benneteket, ne veszítsétek el a nyugalmatokat és a higgadt ítélőképességeteket. mert ha ‘pán sípja’ eluralkodik rajtatok, a realitás talaját húzzátok ki a lábatok alól. Fontos óvatosnak és elővigyázatosnak lenni, ezt én is tudom! De itt most nem csak a vírusokra gondolok, amikor ezeket írom… az élet minden területére igaz. Figyeljünk egymásra! Vannak, akik hajlamosak a pánikra, segítsünk nyugalmat és biztonságot adni embertársainknak, vannak, akiknek szüksége lehet pár jó szóra, törődésre” – írta Tóth Gabi.

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A pánik az emberiség legnagyobb ellensége… pánikbetegként mondom ezt nektek! Kérlek benneteket, hogy ne veszítsétek el a nyugalmatokat és a higgadt ítélőképességeteket mert ha “pán sípja” eluralkodik rajtatok, akkor a realitàs talaját húzzátok ki a lábatok alól.. fontos óvatosnak és elővigyázatosnak lenni ezt én is tudom! De itt most nem csak a vírusokra gondolok amikor ezeket írom… az élet minden területére igaz.. figyeljünk egymásra! Vannak akik hajlamosak a pánikra.. segítsünk nyugalmat és biztonságot adni embertársainknak, vannak akiknek szüksége lehet pár jó szóra, törődésre🙏🏻❤️

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,


 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?