Celeb / Híresség

Hidegrázós: Berki Krisztián szelleme megjelent Hajdú Péter stúdiójában – „Át is ölelte Pamelát”

Lénárt Éva jósnő szerint Berki Krisztián szelleme ott volt, amikor Hódi Pamela Hajdú Péternek mesélt a haláláról.

 

 

 

Már több mint másfél éve, hogy Berki Krisztián váratlanul meghalt: az izomceleb az otthonában hunyt el, a holttestére pedig a nagyobbik lánya, Nati talált rá, aki hiába próbálta ébresztgetni az apját, az már sosem tért magához. Hódi Pamela szerint mostanra már mindannyian jól vannak, de a gyász első időszaka kimondhatatlanul nehéz volt számukra. Úgy érzi, ha nem Nati talált volna rá a halott édesapjára, minden más lenne. Bár már jó ideje nem lakott együtt Pamela és Krisztián, Natival jó apa-lánya kapcsolatuk volt, és rajongásig imádták egymást. Éppen ezért rázta meg a kislányt és az egész családot még jobban a tragikus halála.

Pamela a napokban Hajdú Péter műsorában megtörten mesélt a részletekről, és arról, Nati miként talált rá az édesapja holttestére, valamint hogyan hívott segítséget és kezelte az ezután következő drámai helyzetet. A szívszorító vallomás mellett egy másik dologra is figyelmesek lettek a nézők, akik hozzászólásban jegyezték meg, hogy 56 perc 10 másodpercnél olyan, mintha egy fehér árny jelent volna meg egy pillanatra, ami átsuhant a képernyőn. Vannak, akik úgy gondolják, hogy Berki Krisztián szelleme lehetett a stúdióban, mások szerint pedig csak egy stábtag alakja tükröződött a felvételen.

A mágusként is praktizáló Lénárt Éva már többször nyilatkozott arról, hogy megjelent neki az izomceleb szelleme, hogy fontos üzenetet bízzon rá. Az ország egyik legismertebb jósnője most a Borsnak elárulta, hogy pont teliholdkor, november 27-én jelent meg neki ismét Krisztián szelleme, és abban is biztos, hogy Hajdú stúdiójában is őt láthatták, mivel üzenni akart Pamelának.

– Éjjel, teliholdkor Berki Krisztián ismét megjelent nálam. Azt mondta, hogy igen, ő sétálgatott a stúdióban, amikor Hajdú Péter és Hódi Pamela beszélgettek, át is ölelte Pamelát, de Krisztián szerint ebből Pamela csak egy hidegrázást érezhetett, mivel nem fogékony a szellemvilágra. Azt is mondta, nagyon sajnálja, hogy Nati ott volt. Pamelát nem akarja többet sírni látni, mert ez nagyon fájó érzés neki. Főleg azért, mert nem fogékony őrá, így hiába jelez neki, nem veszi észre – taglalta.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?