Celeb / Híresség

Akkora a válság, hogy még Hódi Pamela is spórolni kezdett: „Már nagybevásárlást sem tartok” – Videó

Komoly spórolásba kezdett Hódi Pamela a megemelkedett rezsiárak és az infláció miatt. A kétgyermekes anyuka elmondása szerint már nagybevásárlást sem tart, és a mostani helyzetben igyekszik még tudatosabban gazdálkodni.

 

 

 

Pamela az RTL Reggeli című műsorának vendége volt, ahol arról mesélt, hogyan próbál meg spórolni a mostani nehéz időkben. Elmondása szerint a takarékoskodást valószínűleg nagypapájától örökölte, és egész fiatal kora óta akkor nyugodt, ha megvannak a tartalékai.

Szeretem, ha biztos helyen tudok egy bizonyos összeget– mondta a csinos anyuka a műsorban, hozzátéve, hogy ez mindig biztonságot ad neki, hiszen ha netán elvesztené a munkáját, akkor sem lenne gond évekig.

Pamela elmesélte azt is, hogy gyerekkorában nagyon kevés zsebpénzt kapott, ami megtanította a pénz beosztására. Emellett pedig már korán elkezdett dolgozni, eleinte csak nyaranta, ebből spórolt össze pénzt azokra a dolgokra, amiket szeretett volna. Testvérével az első szekrénysorukat is zsebpénzből vásárolták.

Azt mesélte, kislányát, Natit is igyekszik ebben a szellemben nevelni, bár nem nagyon kell erőlködnie.

Ő még durvábban megfogja a pénzt, mint én– mondta Pamela, majd elárulta azt is, hogyan változtak meg hétköznapjai a spórolás miatt:

Már nem csinálok nagy bevásárlásokat, mert olyan árak vannak. Kitalálom, hogy másnap mit főzök, és fixen ahhoz vásárolok. Ezenkívül nagyon odafigyelünk arra, hogy a lámpát mindig lekapcsoljuk, ha nincs rá szükségünk– mesélte az influenszer, aki bevallotta, hogy egyvalamin nem tudnak spórolni, ami a fűtés.

24 foknak lennie kell, egyrészt a gyerekek miatt, másrészt pedig azért, mert én is nagyon szeretem a meleget– idézte Pamela műsorban elhangzott szavait az RTL.hu.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?